Acasă Cultura Artă, consultații medicale gratuite și distracție, la doi pași de Timișoara

Artă, consultații medicale gratuite și distracție, la doi pași de Timișoara

DISTRIBUIȚI

Sânnicolau Mare, 15 iulie lângă Teatrul de Vară Castel Nako. Vă invităm la proiecția filmului de animație BELLE și la spectacolul ANIMAL CROSSING al trupei de teatru Basca.

Spectacolul ANIMAL CROSSING spune cu talent din partea actorilor povestea delicată și cu umor a doi polițiști care supraveghează granița româno-maghiară. Piesa de teatru vorbește despre refugiați din perspectiva a doi polițiști, simpli oameni, dar de fapt ne invită pe toți la a reflecta despre reacțiile noastre față de acești refugiați, despre care poate nu știm mare lucru dar ne imaginăm cu ușurință orice.

Filmul BELLE este un anime foarte bine cotat în rândul pasionaților de animație. Cu 22 nominalizări și 3 premii importante, Festivalul de la Locarno, Premiul Academiei de Film din Japonia și Festivalul de Animație de la Hollywood, BELLE este o animație moderna cu accente din “Frumoasa și Bestia”, care are în centru legătura adolescenților cu computerele și relația părinți-copii. Filmul are o subtilă dimensiune educativă și mare succes la public prin excepționala realizare grafică și prin coloana sonora foarte moderna. BELLE, un film despre eterna nevoie a noastră de a fi văzuți, auziți și apreciați. Aplaudat în picioare la Cannes minute bune în șir, filmul BELLE este o propunere ce nu trebuie ratata!

Caravana Medicală desfășurată de Asociația Non Profit pentru ATI „Aurel Mogoșeanu” va oferi consulturi și investigații medicale gratuite. Tot acolo organizăm o expoziție in situ cu fotografii realizate de artiști profesioniști – cu personaje, locuri și stări din oraș. Vă invităm sa accesați pagina ROD Festival, pentru a fi la curent cu programul complet ROD în Sânnicolau Mare. Vă așteptăm! – îndeamnă organizatorii.

Proiectul face parte din Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte. Acţiune finanţată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2022.

 

Comentarii

comentarii