Acasă Cultura Artista Ana Coman creează magie, sâmbătă, la Timișoara

Artista Ana Coman creează magie, sâmbătă, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

FABER continuă seria de concerte în aer liber, iar de data aceasta invitată este artista Ana Coman. Cu un sunet personal, versuri sensibile și într-un mod autentic, piesele Anei Coman reușesc să atingă un colț de suflet de care nici nu știai.

Concertul va avea loc în data de 29 iunie, începând cu ora 20:00. Fanii muzicii alternative sunt invitați să savureze atmosfera magică creată de Ana Coman și apusul de vară în curtea FABER.

Curtea FABER se poate accesa începând cu ora 20:00 și va găzdui, pe lângă trupă, și bar, pentru ca experiența de concert să fie deplină. Concertul începe la 20:30. Copiii sub 14 ani au acces liber, dar pot participa la eveniment doar însoțiți de un adult.

Deși cântă de mică, numai din 2018, Ana Coman și-a dat seama că muzica este mult mai mult decât un hobby. A început în variantă acustică, voce și chitară, la Radio Guerrilla, în cadrul rubricii „Ana are cântec”.

Ulterior, Ana început să-și lanseze propriile piese și a avut parte de o ascensiune rapidă, participând la mari festivaluri din țară, precum „Summer Well”, „Femei pe Mătăsari”, „Focus in The Park” sau „Electric Castle”. Până acum, a experimentat cu mai multe influențe și și-a exprimat talentul de povestitor, cu versuri atât în română, cât și în engleză.

În 2020, și-a lansat primul album, „9 missed calls”. În 2023, Ana Coman a revenit pe scenă cu cel de-al doilea album – “Pretext”. Un pretext e o cale prin care din doi străini pot face suflete pereche. Un pretext poate fi un pahar de vin, pentru că, în contextul potrivit, devine mai mult decât un simplu pahar.

Anul acesta stă sub “Tu nu o să mă uiți” – ultimul album lansat de Ana Coman și cântat prin toată țara în primăvara aceluiași an.

.

 

Comentarii

comentarii