Acasă Actualitate Art&Share: strângere de fonduri, prin vânzarea de picturi, organizată de elevii social-democrați...

Art&Share: strângere de fonduri, prin vânzarea de picturi, organizată de elevii social-democrați din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Liga Elevilor Sociali-Democrați (LESD) din Timișoara a organizat marți, 6 decembrie, evenimentul caribatil Art&Share. Anamaria Staica, membră a LESD, și alți elevi au realizat mai multe tablouri, care au fost vândute în cadrul evenimentului. Donațiile strânse astfel ar urma să fie folosite pentru ale oferi cadouri copiilor mai puțin norocoși.

Oarecum inedite, evenimentul de marți a fost și interactiv, deoarece a fost amenajată și o secțiune unde participanții puteau să-și pună imaginația la încercare și să-și picteze propriul tablou.

„Prin prisma evenimentului de ieri, echipa noastră a demonstrat că și elevii pot aduce un real ajutor societății actuale. Le mulțumim celor care au fost alături de noi. Mă bucur să văd că tinerii de vârsta mea sunt dornici să facă parte din structuri ale organizațiilor politice de tineret. Lansez invitația către elevii timișeni să vină alături de Liga Elevilor Sociali Democrați pentru a construi împreună lucruri frumoase și utile pentru generația noastră”, spune Evelyn Maier, președinte LESD Timișoara.

Comentarii

comentarii