Acasă Eveniment Şase angajate ale unei fabrici din Timişoara s-au intoxicat cu o substanţă...

Şase angajate ale unei fabrici din Timişoara s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută

705
DISTRIBUIȚI

Şase angajate ale fabricii Argomm Ro din Timişoara s-au intoxicat, miercuri, cu o substanţă necunoscută. Trei dintre acestea au fost transportate la spital, celelalte femei refuzând internarea de frică să nu fie penalizate la serviciu.
„Am fost sesizaţi că la o societate comercială de pe Calea Aradului şase femei au fost intoxicate cu o substanţă necunoscută. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de Poliţie, ambulanţa şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Emil Andrei.
Potrivit acestuia, reprezentantul firmei, care aparţine unor italieni şi activează în domeniul automotive, a refuzat accesul ambulanţei în incinta societăţii comerciale. Ulterior, trei dintre femeile intoxicate au fost transportate la spital. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au deschis o anchetă în acest caz. În urma acesteia se va stabili care au fost împrejurările în care s-a produs incidentul.

Comentarii

comentarii