Acasă Politica Asigurări de la PSD: Disponibilizaţii fabricii de pantofi Rieker din Lugoj vor...

Asigurări de la PSD: Disponibilizaţii fabricii de pantofi Rieker din Lugoj vor fi preluaţi de alte companii

2302
DISTRIBUIȚI

Liderul CJT, Călin Dobra, a dat o veste bună sutelor de angajaţi de la fabrica de pantofi Rieker din Lugoj, care vor fi puşi pe liber din aprilie, după ce conducerea-mamă a decis mutarea punctului de lucru în altă parte.

Dobra a anunţat în conferinţa de presă de joi, de la PSD, că a primit informaţii că alte companii sunt dispuse să primească disponibilizaţii şi că speră ca nimeni să nu rămână pe dinafară.

“Este o situaţie delicată, pentru că sunt în discuţie aproximativ opt sute de oameni care la finele lunii aprilie îşi vor pierde locurile de muncă. Am discutat cu conducerea companiei şi mi-au comunicat foarte clar că conducerea externă a hotărât să-şi mute activitatea din Lugoj în altă parte. 30 martie este data la care îşi vor termina producţia, iar la finele lunii aprilie îşi vor încheia efectiv activitatea oamenii, la locul de muncă. Dar m-au asigurat, şi am şi primit în acest sens informaţii, că sunt deja companii care discută deja cu compania care-şi încetează activitatea, pentru a prelua oameni”, a anunţat Călin Dobra.

El a mai adăugat că judeţul Timiş are un deficit de forţă de muncă şi speră că situaţia angajaţilor se va rezolva, pentru a fi preluaţi de alţi angajatori, după data de 30 aprilie, astfel încât nimeni să nu rămână pe dinafară.

ITM Timiş a fost anunţat, miercuri, că aproape şapte sute de angajaţi ai fabricii de pantofi Rieker din Lugoj îşi vor pierde locurile de muncă din martie-aprilie, pentru că se va închide fabrica.

Comentarii

comentarii