Acasă Actualitate Asistenți sociali, atacați cu pietre și amenințați cu moartea, la Timișoara

Asistenți sociali, atacați cu pietre și amenințați cu moartea, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un nou caz incredibil la Timişoara. Angajaţii unei asociaţii care oferă sprijin refugiaților din Ucraina și altor persoane vulnerabile au fost atacaţi cu pietre şi ameninţaţi cu moartea de o familie de romi de pe Loga. Asociația LOGS a închiriat o casă pentru a deschide un centru comunitar, dar mai mulţi indivizi care voiau clădirea de mai mult timp au făcut scandal.

Asistenţii sociali au rămas înmărmuriţi după gesturile şocante ale familiei care îşi dorea să pună mâna pe casă, chiar dacă proprietara imobilului le-a refuzat vânzarea.

Când asistenţii au reusit să intre în locuinţă, o doamnă din curtea alăturată a început să arunce din nou cu pietre în clădire şi să ameninţe.

”Tot județul București știe de ea ce a făcut, mi-a mâncat casa, ai distrus târgul cu ea”, spune agresoarea.

Reprezentanții asociaţiei au încercat să calmeze spiritele, însă scandalul a continuat.

”O să vedeți, dacă o sa fii în viață, urmăresc unde ești și nu știu ce se întâmplă cu tine, dar te rog să spui sus acolo.

Du-te dacă vrei și închiriază casa la ăia că te așteaptă. Niciodată nu o să stai tu cu ăla, îi taie capul cu toporul numai să veniți”, a amenințat într-un apel telefonic femeia.

În urma celor întâmplate, angajaţii asociaţiei au depus plângere penală pentru distrugere, amenințări și tentativă de omor.

„In data de 03 iunie a.c., in jurul orei 09:10, politistii Sectiei 1 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie de 64 de ani ar fi aruncat cu pietre si sticle inspre un imobil de pe strada C.D Loga din Timisoara, distrugand 2 geamuri. Politistii efectueaza cercetari intr-un dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Comentarii

comentarii