Acasă Actualitate Asociația de Turism Timiș marchează, sâmbătă, traseele de drumeție în Țara Făgetului

Asociația de Turism Timiș marchează, sâmbătă, traseele de drumeție în Țara Făgetului

DISTRIBUIȚI

Asociația pentru Promovarea Turismului în județul Timiș – în colaborare cu Serviciul de Voluntariat Montan și cu sprijinul Primăriei Tomești – va derula, sâmbătă 15 octombrie, o acțiune de vopsire a marcajelor în cadrul proiectului Marcarea traseelor de drumeție în Țara Făgetului, în zona Tomești- Luncanii de Jos – DJ- Tău Ursului-Căprișoara-Transluncani, proiect inițiat în 2021.

”În ultimele săptămâni, asociația SVM a derulat activități de identificare și parcurgere a traseelor și a efectuat lucrări de amplasare a stâlpilor și indicatoarelor de direcție de-a lungul traseelor care fac obiectul colaborării. Este vorba de 6 stâlpi vopsiți în trei straturi cu perle reflectorizante ce vor fi amplasați la intersecția de drumuri și  12 săgeți indicatoare cu destinația și timpii de parcurgere în arealul Țara Făgetului.

În acțiunea de sâmbătă, alături de reprezentanții Asociației de Turism Timiș, se vor afla voluntari de la Asociația Studenților Geografi GEOTIM de la Universitatea de Vest Timișoara și ai Serviciului de Voluntariat Montan” – a explicat Delia Barbu, directoarea APDT Timiș.

Comentarii

comentarii