Acasă Eveniment Atac la haina legii

Atac la haina legii

855
DISTRIBUIȚI

Poliţişti bătuţi şi umiliţi, la Timişoara şi Niţchidorf
Sfârşit de săptămână negru pentru poliţiştii din Timiş. Trei oameni ai legii au fost bătuţi crunt după ce au încercat să intrevină în altercaţii de amploare ce au avut loc la Timişoara şi Niţchidorf. Sâmbătă seara, câţiva ţigani din zona Lunei i-au umilit pe un poliţist şi un jandarm care au încercat să intrevină într-un scandal tipic ţigănesc. Romii le-au smuls gradele de pe umeri oamenilor legii şi i-au umplut de vânătăi. Un scandal asemănător, produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a terminat la fel de trist pentru un poliţist din Niţchidorf. Acesta a fost lovit în repetate de rânduri de câţiva scandalagii, care i-au spart şi parbrizul maşinii. 

Au rupt haina legii

Scandalul monstru din Timişoara a fost provocat de un clan de ţigani care face legea în zona Lunei. Un agent şi un jandarm au crezut că se pot descurca singuri şi pot să potolească scandalul. S-au înşelat amarnic… Conflictul nu a plecat de la palate, zone de influenţă sau kilogarme de aur. Pur şi simplu, un ţigan s-a apucat să-şi bată mama. Supărat nevoie mare când s-a trezit cu poliţia pe cap, acesta, ajutat de un confrate, au rupt la propriu hainele de pe oamenii legii, pe care i-au şi lovit de mai multe ori. A fost nevoie de intervenţia masivă a jandarmilor în zonă pentru a potoli spiritele. Dacă unul dintre ţiganii recalcitranţi a fost arestat pe loc, al doilea bătăuş este căutat acum de poliţişti. El a reuşit să fugă, la volanul maşinii sale, înainte să fie reţinut. Magistraţii au decis ca ţiganul reţinut să fie cercetat în stare de libertate pentru ultraj.

Mascaţii – ultima soluţie

Un scandal de şi mai mari proporţii, pornit, conform poliţiei, de la consumul de alcool în exces, s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3, în localitatea timişeană Niţchidorf. Şase tineri din Timişoara şi Sacoşu Turcesc au încins un adevărat război la Niţchidorf. Aceştia au declanşat infernul într-un bar din localitate, unde s-au luat de mai mulţi clienţi. Un agent al postului din Niţchidorf a încercat să intervină, dar a fost lovit, iar parbrizul maşinii i-a fost spart. Imediat a fost declanşată starea de urgenţă şi trupele speciale de mascaţi au pornit în urmărirea scandalagiilor. În doar trei ore, bătăuşii, care au spart şi mai multe geamuri ale oficiului poştal din Niţchidorf, au fost prinşi. Tinerii, cu vârste între 17 şi 30 de ani, sunt cercetaţi acum pentru mai multe capete de acuzare. “În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, loviri sau alte violenţe şi distrugere, urmând ca cei implicaţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj cu propunere de arestare preventivă”, spune Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii