Acasă Eveniment Atac mafiot în vestul țării. Șoția unui procuror şi-a găsit sediul firmei...

Atac mafiot în vestul țării. Șoția unui procuror şi-a găsit sediul firmei ciuruit de gloanţe

435
DISTRIBUIȚI

Firma soției lui Viorel Gavra, fost procuror-șef de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, a fost ciuruită de gloanțe. Femeia spune că se teme pentru viața sa și bănuiește că în spatele atacului ar fi oamenii procurorului Ciprian Man, revocat din fruntea DNA Oradea.

Soţia fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor a trăit clipe de groază joi seara, când un necunoscut a deschis focul asupra sediului firmei femeii. Femeia a venit să verifice dacă totul este în regulă la firma şi a văzut geamul crăpat, precum și urmele lăsate de împușcături.

Speriată, aceasta a chemat imediat poliţia şi a spus că se simte ameninţată de când a făcut publice abuzurile comise de Ciprian Man, fost procuror-şef al DNA Oradea.

Geamul securizat a fost găurit în 4 locuri, însă au fost găsite pe trotuarul din fața clădirii doar doua cartușe.

Acestea aveau calibrul de 5 mm, susțin polițiștii veniți la fața locului.

Femeia susţine că se simte amenințată, iar acest incident nu este unul izolat. Ea spune că ar fi urmarită pe stradă, că îi sună telefonul în fiecare noapte la aceeași oră şi primeşte mesaje de intimidare. Problemele avute cu fostul procuror-şef Ciprian Man ar fi sursa tuturor amenințărilor din ultimii ani, suțtine femeia.

Comentarii

comentarii