Acasă Cultura Atelier de poezie la Cărtureşti

Atelier de poezie la Cărtureşti

DISTRIBUIȚI

A trecut o jumătate de an în care Librăria Cărtureşti a urmărit, în cadrul programului “Lifting poeziei”, să afle ce poezie citeşte Timişoara. “Dacă ne-am lua după feliile primite, am putea spune: nu se prea citeşte. În schimb, se creează. Caietul poetului din ceainărie, de la masa dedicată, s-a umplut de versuri, unele mai izbutite, altele mai puţin.
Şi nu doar în română, ci şi-n arabă, norvegiană sau germană”, ne spune Cosmin Lungu, PR&events manager Cărtureşti.
Un pretext pentru a merge să citiţi ceea ce s-a scris până acum, dar şi să creaţi propriile versuri, poate fi întâlnirea de joi, 23 aprilie, de la ora 18.30, din ceainăria de pe Mercy 7, moderată de poetul Eugen Bunaru – maestrul care a coordonat atelierele de creaţie de până acum.
Următoarea reuniune în laboratorul de poezie, înainte de vacanţa de vară,  va fi pe 21 mai, tot de la ora 18.30.
Atunci, ne informează organizatorii, va fi gata pentru şi colecţia de poezii primite, legate frumos de artista Marieta Barbu. Creaţiile vor sta pe-o masa din ceainărie, spre admirare şi contaminare. Cărtureştii ne îndeamnă să trimitem cât mai repede şi până nu e prea târziu, pe mail (tm_mercy@carturesti.ro, tm_mall@carturesti.ro) sau direct în librării, cel puţin o felie (adică o poezie) din scriitorul preferat, pentru a indestula colecţia.

Comentarii

comentarii