Acasă Actualitate Atelier Miss Daisy, paradisul florilor din Piaţa Unirii

Atelier Miss Daisy, paradisul florilor din Piaţa Unirii

DISTRIBUIȚI

Împărtăşesc bucurie, speranţe, iubire, tristeţe, ospitalitate, respect sau amintiri. Discrete sau viu colorate, cu un parfum timid sau puternic aromate, florile ne însoţesc întreaga viaţă. De la simplul buchet cunoscut de bunicii sau părinţii noştri, aranjamentele florale au devenit mai mult decât o artă, picturi efemere sau chiar o afacere plăcută.

În Timişoara, oraşul rozelor, descoperim Atelierul de creaţie florală plină de eleganţă, Miss Daisy, în Piaţa Unirii nr. 6 la etaj I (la Casa cu Lei), unde intrăm în universul paradisiac al frumosului terestru: produse florale corporate, flori pentru companii şi nu doar, pentru diferite ocazii, unde se realizează buchete şi aranjamente florale pentru diferite ocazii, respectând preferinţele estetice, dar şi pe cele financiare ale clienţilor.

Trandafiri, frezii, cale, lalele, garoafe, orhidee, gherbere şi dalii, plasate în minunate aranjamente, unele de sezon, toate aşteaptă să creeze o atmosferă plăcută în cadrul unor întâlniri oficiale, pentru evenimente corporate: conferinţe, seminarii, ceremonii, aniversări, lansări de produse, petreceri tematice, participări la diverse târguri sau expoziţii, cadouri florale pentru clienţi şi angajaţi, se fac şi abonamente pentru birouri, recepţii, front office, săli de întâlniri.

Atelierul face şi livrări la destinaţie în Timişoara, iat pentru comenzi de peste 250 lei se asigură transportul gratuit. Din motive logistice, comanda trebuie plasată cu 24 de ore înainte de realizarea

livrării. Date de contact: Miruna Vitcu, coordonator  AtelierMissDaisy, Facebook: AtelierMissDaisy sau tel. 0756 – 034 333.

Comentarii

comentarii