Acasă Administraţie Atenție, șoferi, duminică se va circula numai pe o bandă, pe Calea...

Atenție, șoferi, duminică se va circula numai pe o bandă, pe Calea Martirilor din Timișoara. Aquatim va lucra la rețeaua de canalizare

777
DISTRIBUIȚI

Duminică, 10 noiembrie 2019, între orele 8.00 – 17.00, Aquatim va interveni pe Calea Martirilor din Timișoara pentru realizarea unei lucrări la rețeaua de canalizare care traversează bulevardul.

Lucrarea este necesară și urgentă deoarece în urma investigațiilor efectuate de echipele Aquatim s-au constatat deteriorări ale tuburilor și goluri sub partea carosabilă.

Din acest motiv, circulația mașinilor în zona respectivă se va asigura în ambele sensuri doar pe câte o bandă, fiind semnalizată corespunzător de către echipele noastre. Menționăm că intervenția nu va influența distribuția apei și funcționarea canalizării în zona afectată. Vă mulțumim pentru înțelegere -spune Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

Comentarii

comentarii