Acasă Administraţie Atenționare Retim și Poliția Timișoara!

Atenționare Retim și Poliția Timișoara!

591
DISTRIBUIȚI

Poliția Timișoara și Retim atrag atenția asupra unor afișe înșelătoare ce se află în unele zone din oraș, lipite ilegal pe ziduri, pe trunchiurile copacilor sau pe cutiile de gaz metan (foto).

”Debarasăm apartamente, case, beciuri, transport, absolut totul ce nu mai folosiți din apartamente – mobilă, frigidere, aragaz, mașini de spălat, pat, canapele, fiare vechi, calorifere, vană de baie, țevi și neferoase, moloz etc. – la cele mai avantajoase prețuri”, se arată în afișul ticălos.

Așadar cetățenii sunt sfătuiți să nu creadă în aceste mesaje periculoase și să cadă în plasa acestor indivizi puși pe căpătuială rapidă, fiindcă pot primi amenzi, pentru abandonarea de deșeuri pe spațiul public sau pe locuri neautorizate.

Reprezentanții Retim susțin că societatea de salubrizare nu are niciun contract cu acești indivizi și au anunțat Poliția Timiș.

Gunoaiele adunate de aceste persoane sunt abandonate pe câmp și pe spațiul public, creând astfel rampe clandestine de deșeuri în Timișoara, iar pentru aceste fapte amenzile sunt usturătoare.

Comentarii

comentarii