Acasă Sănătate ATI “Aurel Mogoșeanu”, UMFT și Spitalul Județean Timișoara au desfășurat caravana medicală...

ATI “Aurel Mogoșeanu”, UMFT și Spitalul Județean Timișoara au desfășurat caravana medicală “Împreună pentru viață”

DISTRIBUIȚI

Sub logo-ul “Anesthesia rocks” Asociația pentru ATI “Aurel Mogoșeanu”, împreună cu UMF “V. Babeș” și Spitalul Județean din Timișoara, a desfășurat caravana medicală umanitară “Împreună pentru viață” la Brezoi.

Evenimentul are loc cu ocazia festivalului rock organizat de “Bikers for humanity”, pentru scopul nobil de a ajută copii orfani!

Prof. dr. Dorel Săndesc a explicat: ”Înainte de începerea festivalului, am fost în satul Călinești și am asigurat consulturi de specialitate și explorări complexe ( interne, cardiologie, neurologie, endocrinologie, ortopedie, optimetrie, examinări ecografice, EKG, spirometrie, analize de laborator) pentru oamenii locului, mulți în vârstă și care nu au avut parte niciodată de o asemenea evaluare a stării de sănătate. Prin generozitatea companiei ESSILOR, toți oameni din Călinești descoperiți cu tulburări de vedere vor primi gratuit, prin curier, ochelarii potriviți.

Mulțumim companiilor medicale HELLIMED, LOOKOPTIK, DIAMEDIX ȘI SAMSUNG MEDICAL, care au oferit gratuit echipamente, reactivi dar și specialiști care s-au alăturat echipei formate din peste 30 de medici și personal medical!

Mulțumim prietenului nostru Dan Popa, care prin compania RDP CONSULTING este că de fiecare dată alături cu Caravanele sale mobile.

Mulțumim partenerilor noștri tradiționali, companiile PROFI și CEREALCOM și mai ales oamenilor care îi reprezintă, Dl Costinas și Dna Simcelescu Mioara! Da, este o lista lungă de parteneri și prieteni dar care spune un mesaj putermic: doar mulți putem face ceva semnificativ pentru oameni, putem fi cu adevărat ÎMPREUNĂ PENTRU VIAȚă!”.

La finalul primei zile caravana “Anesthesia rocks” s-a mutat chiar la festivalul de rock, în Summer Câmp Brezoi, unde a asigurat consultații celor care au fost prezenți acolo!

Comentarii

comentarii