Acasă Actualitate ATOP Timiș și-a aprobat bugetul pe anul 2022, unul de puțin peste...

ATOP Timiș și-a aprobat bugetul pe anul 2022, unul de puțin peste jumătate de milion de lei

DISTRIBUIȚI

Marți, 26 aprilie, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Timiș și-a aprobat bugetul pe anul 2022, unul care totalizează 540.427 de lei, proveniți de la Consiliul Județean Timiș. În aceeași ședință, au fost alcătuite și comisiile de specialitate din cadrul ATOP Timiș.

Cele mai mari cheltuieli, de 344.520 de lei, sunt pentru plata indemnizațiilor de ședință. Pentru plata deplasărilor interne și externe sunt alocați 35.000 de lei; pentru organizarea de evenimente, tot 35.000 de lei; pentru publicarea în presă a rapoartelor obligatorii, 2.500 de lei; pentru cheltuielile secretariatului executiv, 5.000 de lei; iar pentru alte proiecte și activități, 118.407 lei.

La ultima categorie sunt cuprinse mai multe finanțări. Cea mai mare este de 10.500 de lei, pentru proiectul „Împreună salvăm vieți și deschidem orizonturi” al ISU Timiș. Alți 10.472 de lei sunt asigurați pentru proiectul „Școala ta în siguranță” al Poliției Locale Timișoara. De asemenea, și IPJ Timiș va primi câte 10.000 de lei pentru trei proiecte: „Prin artă luptăm împotriva drogurilor”, „Ghidul de prevenire a criminalității al IPJ Timiș” și „Centre de informare și consiliere școlară”. În total, vor primi finanțare de cel puțin 600 de lei 22 de proiecte.

În ceea ce privește comisiile de specialitate, a fost propusă următoarea formulă pentru cele trei:

  • Comisia de coordonare, situații de urgență și pentru petiții: Alin Nica (președinte CJT), Alin Petecel (inspector șef IPJ Timiș), Nicolae Slev (inspector șef IJJ Timiș), Lucian Mihoc (inspector șef ISU Timiș), Mihai Erlik (șef al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara), Attila Hajdu (director executiv Poliția Locală Timișoara), Viorel Tilca (președinte al Corpului Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Timișoara);
  • Comisia de planificare, stabilire și evaluare a indicatorilor de performanță minimali: consilierii județeni Călin Dobra, Valentin Korman și Viviana Țecu, subprefectul Ovidiu Drăgănescu, Viorel Tilca;
  • Comisia pentru probleme sociale, standarde profesionale, consultanța și drepturile omului: consilierii județeni Bianca Luca și Ioan-Cosmin Lazăr și reprezentanți ai comunității Lia-Lucia Epure, Liliana Oneț și Florian-Răzvan Mihalcea.

Comentarii

comentarii