Acasă Actualitate Au consumat droguri și și-au pierdut libertatea! AZI asumă-ți zilnic independența a...

Au consumat droguri și și-au pierdut libertatea! AZI asumă-ți zilnic independența a ajuns la studenții UVT

DISTRIBUIȚI

Campania AZI asumă-ți zilnic independența a ajuns la studenții de la psihologie sociologie din cadrul UVT. Specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA)Timiș, împreună cu voluntari antidrog, s-au alăturat Departamentului de Asistență Socială al Facultății de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara și au derulat activități cu specific antidrog, atât pentru studenți, cât și pentru cadrele universitare.

În parteneriat cu Penitenciarul Timișoara, evenimentul de miercuri a adus, în fața a peste 40 studenți și profesori, povestea de viață a unor tineri privați de libertate, tineri care se află în prezent în Penitenciarul Timișoara, unde execută o pedeapsă privativă de liberate pentru infracțiuni asociate consumului de droguri.

Prin derularea unor astfel de acțiuni preventive, specialiștii CPECA Timiș își propun să contribuie, în mod semnificativ, la informarea, educarea şi sensibilizarea populaţiei universitare cu privire la aspectele medicale, psihologice, sociale și juridice ale consumului şi dependenţei de droguri.

 

Comentarii

comentarii