Acasă Actualitate Au fost anunțate primele nume ale artiștilor ce vor urca pe scenele...

Au fost anunțate primele nume ale artiștilor ce vor urca pe scenele de la CODRU Festival 2024

DISTRIBUIȚI

PATRICE, WILKINSON, VAMA, ERIKA ISAC, OSCAR,  PUYA sunt primii artiști anunțați de organizatorii CODRU Festival 2024. Aceștia, alături de mulți alți artiști, care urmează să fie anunțați, vor urca pe scenele festivalului între 30 august și 1 septembrie.

Biletele de Early Bird, la un preț special, au fost puse în vânzare pe site-ul organizatorilor www.codrufestival.ro și pe site-ul partenerilor www.entertix.ro. Prețul este de 49 EUR + taxe, iar în zilele evenimentului va crește până la 149 EUR + taxe.

Pentru al doilea an consecutiv CODRU Festival este în top 10 festivaluri din Europa – categoria Best Medium Festivals şi pune Timișoara pe harta celor mai bune festivaluri internaționale.

CODRU Festival revine în 2024 cu o selecție impresionantă de artiști de renume internațional din diverse genuri muzicale.

Patrice, artistul german de origine sud-africană, este cunoscut pentru muzica sa care îmbină reggae, soul și folk. Acesta a lansat numeroase albume și single-uri precum „Soulstorm” și „Sunshine”.

Wilkinson, DJ și producător britanic, este renumit pentru producțiile sale de drum and bass. Albumul său de debut „Lazers Not Included” a conținut și hitul „Afterglow”. De-a lungul timpului, DJ-ul a remixat piese a mai multor artiști cunoscuți cum ar fi Ed Sheeran, Calvin Harris, Rag’n’Bone Man și mulți alții.

Vama, Erika Isac, Oscar și Puya vor completa atmosfera în cele trei zile de festival.

„Va fi un weekend animat de concerte live și apusuri de neratat. În plus, avem pregătite numeroase alte surprize. Credem că anul acesta vorbim despre una dintre cele mai importante ediții CODRU Festival. Spre deosebire de ultimii ani, ediția aceasta se va desfășura într-o locație nouă, inedită. Atât putem spune momentan” a declarat Victor Balaniuc, Co-fondator și General Manager CODRU Festival.

CODRU este o punte între artă și natură. Fiecare participant la CODRU Festival se alătură implicit și misiunii noastre de responsabilizare și ecologizare. Este primul festival eco-friendly din România și în urma fiecărei ediții a fost organizată cel puțin o sesiune de plantare de copaci. Până acum s-au plantat peste 45.000 de puieți în Pădurea Bistra și în alte zone din județul Timiș.

Ediția din 2023 a adus împreună peste 70.000 de oameni. În jurul celor cinci scene amenajate la Pădurea Bistra, festivalierii au cântat și au dansat pe muzica artiștilor preferați din toate genurile muzicale, de la heavy metal, reggae, hip-hop, folk, până la trap.

Comentarii

comentarii