Acasă Actualitate Au fost stabilite prețurile pentru biletele de acces la expoziția Brâncuși, din...

Au fost stabilite prețurile pentru biletele de acces la expoziția Brâncuși, din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un bilet de intrare la expoziția dedicată lui Constantin Brâncuși, care va avea loc de la finalul lunii septembrie, va costa până la 100 de lei, cel mai ueftin find cel pentru studenți, care va costa 55 de lei. Mai sunt oferite și bilete de grup, minim zece persoane, la tarife convenabile, au decis consilierii județeni.

Proiectul de modificare a tarifelor a fost trecut de votul plenului. Pentru 100 de lei, vizitatorul va avea acces atât la expoziția Brâncuși, dar și la restul expozițiilor. Un bilet destinat doar expoziției sculptorului va costa 88 de lei. Anumite categorii sociale beneficiază de tarife speciale: Taxă vizitare expoziție temporară Constantin Brâncuși, adulți = 88 de lei/bilet; Taxă vizitare expoziție temporară Constantin Brâncuși+ acces integral expoziții Muzeul Național de Artă, adulți = 100 lei/bilet; Taxă vizitare expoziție temporară Constantin Brâncuși, studenți = 22 de lei/bilet; Taxă vizitare expoziție temporară Constantin Brâncuși, pensionari = 55 de lei/bilet; Taxă tur ghidat pentru clase de elevi – grup limitat la 20-30 de elevi = 500 de lei/grup; Taxă tur ghidat pentru grupe de studenți, grup limitat la 10-20 de studenți = 500 de lei/grup; Taxă tur ghidat pentru adulți, grup limitat la 10-15 persoane = 500 de lei/grup.

Evenimentul care va avea loc la Timișoara va fi găzduit de Muzeul Național de Artă și este cea mai mare expoziție Brâncuși care are loc în România în ultimii 50 de ani. Expoziția are loc în perioada 30 septembrie – 28 ianuarie 2024.

În cadrul acțiunii vor fi expuse peste 100 de opere realizate e artist, mare parte în premieră în România.

Comentarii

comentarii