Acasă Eveniment Au furat din apartamentul unei mătuși peste 500.000 de lei. Cei doi...

Au furat din apartamentul unei mătuși peste 500.000 de lei. Cei doi tineri au fost depistat în trafic, în zona Gătaia

DISTRIBUIȚI

Doi tineri, de 24 şi 26 de ani, din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş- Severin, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de furt calificat, după ce au sustras dintr-un apartament peste 500.000 de lei. 

Poliţia din Caraş-Severin a fost sesizată, miercuri, de o femeie care anunţa că apartamentul mătuşii sale, o femeie de 66 de ani, din Reşiţa, a fost spart, iar din interior au fost furate bunuri.

”Echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa s-a deplasat la faţa locului, stabilind că ieri, între orele 08.00-11.30, persoane necunoscute au forţat uşa de acces în locuinţa unei persoane în vârstă de 66 de ani, iar dintr-o cameră a imobilului ar fi sustras peste 500.000 de lei”, a transmis joi IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Poliţia Municipiului Reşiţa i-au identificat pe cei doi hoţi, doi tineri de 24 şi 26 de ani, din Reşiţa, unul dintre aceştia fiind depistat în trafic în judeţul Timiş, cu sprijinul poliţiştilor de la Poliţia Oraşului Gătaia.

Faţă de cei doi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Ei sunt acuzaţi de furt calificat.

Joi, poliţiştii au făcut mai multe percheziţii în acest caz, iar acum cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Comentarii

comentarii