Acasă Actualitate Au început înscrierile la concursul de admitere la școlile de subofițeri jandarmi!

Au început înscrierile la concursul de admitere la școlile de subofițeri jandarmi!

DISTRIBUIȚI

Luni, 24 octombrie, reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara anunță începutul înscrierilor la concursul de admitere la școlile de subofițeri jandarmi. Acestea vor fi deschise până pe 4 noiembrie și pot participa tinerii cu vârste de până la 27 de ani.

„Ți-ar plăcea să fii coleg cu noi? Dacă ai vârsta de până la 27 de ani și îți dorești un start de succes în carieră, pregătește-te serios pentru o meserie de viitor, vino să înveți la școlile de subofițeri jandarmi!  La finalul cursurilor, ne dorim să îți îndeplinești visul din copilărie, să conduci mașina Jandarmeriei în misiune! Dar, dacă încă nu ai permis de conducere categoria B, nu te îngrijora, îl vei putea obține până la examenul de absolvire” transmit reprezentanții jandarmilor timișoreni.

Cererile de înscriere la concursul de admitere se pot trimite până la data de 4 noiembrie, pe adresa de email grjmbtm@jandarmeriamobilatimisoara.ro. Toate detaliile despre această sesiune de admitere, etapele și calendarul, probele, tematica și bibliografia sunt disponibile la: http://www.jandarmeriamobilatimisoara.ro/drupal/node/31.

Comentarii

comentarii