Acasă Actualitate Au început primele lucrări pentru lărgirea drumului spre Moşniţa la patru benzi

Au început primele lucrări pentru lărgirea drumului spre Moşniţa la patru benzi

953
DISTRIBUIȚI

Prima zi a acestei săptămâni a adus şi demararea lucrărilor de lărgire a drumului de legătură dintre Timişoara şi Moşniţa Nouă. Constructorul a demarat operaţiunea de îndepărtare a stratului de asfalt, a anunţat şeful Consilului Judeţean Timiş, Călin Dobra.

Drumul dintre Timişoara şi Moşniţa va fi în următoarea perioadă unul mai dificil. Aceasta, pentru că şoseaua a intrat în şantier. Cu fonduri din Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi de la bugetul judeţului o porţiune de 4,1 kilometri din drumul judeţean spre Buziaş va fi în lucru. Acesta va avea patru benzi, câte două pe sens, dar şi sensuri giratorii care vor ajuta la fluidizarea circulaţiei.

Au început lucrările la Moșnița Nouă. Extindem drumul actual la patru benzi. Am promis, sunt aici și mă țin de cuvânt. #timisulmergecudobra

Publicată de Călin Dobra pe Luni, 10 august 2020

„Din păcate, situația este destul de delicată, după câte vedem din trafic, dar vestea cea bună este că, chiar dacă nu foarte mulți au fost încrezători, au început lucrările pe acest tronson de drum, pe cei aproximativ 4 kilometri. Sper aveţi înţelegere sau să căutaţi rute alternative. Traficul este infernal și trebuie să găsim variante. Eu sper să aveți înțelegerea că vom gestiona lucrările și sperăm să reușim într-un ritm cât mai alert finalizarea acestor lucrări. E importamnt acest drum judeţean pentru că rezolvăm traficul prin aceste sensuri giratorii, accesul spre zonele aglomerate o să monitorizez această lucrare, ca constructorul să urgenteze lucrările. Nu va fi uşor, pe partea cealaltă, la intrarea în Timişoara avem şi intersecţia cu centura sud, şi acolo va fi un sens giratoriu.”, a declrat Călin Dobra.

Comentarii

comentarii