Acasă Actualitate Au început renovările şi curăţenia la Colegiul C. D. Loga

Au început renovările şi curăţenia la Colegiul C. D. Loga

373
DISTRIBUIȚI

În urmă cu aproximativ două săptămâni, cotidianul ZIUA de Vest semnala faptul că unul dintre cele mai renumite licee timişorene se degradează pe zi ce trece. Colegiul Naţional „C.D. Loga” din Timişoara a ajuns, din cauza neglijenţei celor care s-au perindat la conducere, într-o stare deplorabilă. În urmă cu două săptămâni, o parte din curtea acestui liceu era plină cu gunoaie. Mai mult, sălile şi grupurile sanitare din această unitate de învăţământ erau într-o stare jalnică. Primăria Timişoara a dat o mână de ajutor Liceului Loga

Tihomir Milin, noul director al acestui colegiu, spune că în cele trei săptămâni de când a fost numit în funcţie a făcut tot felul de demersuri pentru ca Loga să redevină ceea ce a fost odată. „La acest colegiu trebuiesc investiţi mulţi bani, pentru că această clădire este mare şi trebuie refăcută izolaţia, schimbat acoperişul şi multe altele. Până în acest moment am reuşit să găsim înţelegere la Primăria Timişoara, care ne-a renovat trei săli de curs şi lucrează chiar în acest moment la grupurile sanitare din incinta liceului nostru. Am fost ajutaţi şi de părinţi, care au modernizat o sală de clasă de la parterul şcolii. Sperăm ca în viitorul apropiat, liceul nostru să intre în reabilitare totală”, spune Tihomir Milin, directorul Colegiului C.D. Loga.

Mitropolia Banatului şi-a adunat gunoaiele de la Loga

De mai bine de 10 ani, în curtea Colegiului Loga se construieşte o mică bisericuţă, care ar urma să fie un lăcaş de cult care să îi deservească pe enoriaşii din vecinătatea şcolii. Cei care au lucrat la ridicarea acestui aşezământ religios au lăsat în urma lor  tone de gunoaie. Gunoaie pe care Mitropolia Banatului nu le-a ridicat sub pretextul că nu are banii necesari. Pentru ridicarea acestor gunoaie ar fi fost nevoie de aproximativ 4.000 de  lei, bani pe care Mitropolia Banatului  nu îi avea în urmă cu două săptămâni. La doar o săptămână de la publicarea articolului prin care atrăgeam atenţia Mitropoliei Banatului că nu este normal să abandoneze gunoaie în curtea unei unităţi de învăţământ, au fost găsite şi soluţiile. Mitropolia Banatului a reuşit să facă rost de 4.000 de lei pentru a contracta o firmă care să adune gunoaiele făcute de muncitorii care lucrau la ridicarea bisericii de la Loga.
 

Comentarii

comentarii