Acasă Monden/Lifestyle „Audi Fashion Tour by Stephan Pelger” a ajuns la Timișoara –...

„Audi Fashion Tour by Stephan Pelger” a ajuns la Timișoara – FOTO

554
DISTRIBUIȚI

IMG 1200Showroom-ul Audi Porsche Timișoara a găzduit joi un eveniment rafinat dedicat doamnelor, eveniment – concept care a constituit o nouă destinație a Audi Fashion Tour by Stephan Pelger. Invitatele s-au bucurat de un eveniment complet, în care amfitrion a fost designer-ul Stephan Pelger, în cadrul căruia au făcut cunoștință cu produse din colecția ”Basic” by Stephan Pelger, care se comercializează exclusiv online, prin accesarea shop.stephanpelger.com
Doamnele au atins și și-au bucurat privirile cu piese îndrăznețe, feminine, dar și cu cele cu linie clasică, elegantă, au făcut cunoștință cu tendințele în fashion, au schimbat păreri și au plecat cu promisiunea de a probă, comanda și etala ținutele propuse de Stephan.
Creatorul însuși a fost la dispoziția participantelor, răspunzând la întrebări și oferind sfaturi. Magazinul online se adresează în general doamnelor și domnișoarelor care doresc să îmbine rafinamentul cu eleganța nu doar pentru evenimentele publice sau private, ci și în viața de zi cu zi, beneficiind de rapiditatea lansării și onorării comenzii, putând astfel achiziționa produsele alese ca atare sau ”sur mesure”.

{vsig}audifashion{/vsig}

Comentarii

comentarii