Acasă Administraţie Audiențele la CJ Timiș rămân suspendate. Legătura cu instituția se va face...

Audiențele la CJ Timiș rămân suspendate. Legătura cu instituția se va face prin mijloacele alternative

1385
DISTRIBUIȚI

Comunicarea cetățenilor cu responsabilii din cadrul Consiliului Județean Timiș se va face în continuare prin intermediul mijloacelor alternative. Având în vedere că în ultimele zile a crescut îngrijorător numărul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus în rândul populației din Timișoara și județul Timiș, instituția informează publicul interesat că se mențin în continuare măsurile de suspendare a audiențelor și restrângere a relațiilor directe cu publicul la sediul instituției pentru a preveni răspândirea infectării cu coronavirus.

”Recomandăm ca doar în cazuri de urgență și dacă nu există o altă variantă de transmitere a documentelor, acestea să fie depuse la Registratura generală a instituției – în intervalul 9,00 – 12,00 – cu limitarea pe cât posibil, din motive de siguranță, a timpului petrecut la ghișeu. Pe toată perioada prezenței în spațiile destinate relației cu publicul din instituție purtarea măștii de protecție este obligatorie”, au anunțat cei de la CJT.

Activitatea de primire a petițiilor va fi asigurată prin intermediul trimiterilor poștale, poșta electronică sau completare on-line a formularelor postate pe site-ul Consiliului Județean Timiș, evitându-se primirea petițiilor direct de la cetățeni sau întocmirea lor la sediul instituției.

Datele de contact ale administrației județene sunt:

Adresa poștală: Consiliul Județean Timiș, Timișoara, Bd. Revoluției din 1989 nr. 17, cod 300034, județul Timiș

Adresa web: www.cjtimis.ro

E-mail: cjt@cjtimis.ro

Telefon: 0256-406300, 0256-406400, 0256-406500

Telefonul Cetățeanului: 0256-406406

Comentarii

comentarii