Acasă Actualitate Aura Danielescu a fost schimbată de la conducerea ISJ Timiș cu Marin...

Aura Danielescu a fost schimbată de la conducerea ISJ Timiș cu Marin Popescu. Mesaj de adio către profesori

1073
DISTRIBUIȚI

După șapte ani cât a condus cu mare succes Inspectoratul Școlar Județean Timiș, prof. Aura Danielescu a fost schimbată din funcție cu prof. Marin Popescu (PNL), care a mai condus ISJ Timiș până în 2012, când și el a fost schimbat din funcție.

Cu acest prilej, prof. Aura Danielescu a transmis un mesaj emoționant către profesorii:

”Dragii mei colegi, în momentul în care scriu aceste rânduri, ultimele în comunicarea pe care o voi avea cu dumneavoastră, la ISJ a venit ordinul de eliberare din funcție a mea și a colegei și prietenei mele, Mihaela Dana Petrov!

Doamne…îmi e atât de greu să-mi găsesc cuvintele! E pentru prima dată, dragi colegi, când sentimentele ce mă încarcă, mă împiedică să îmi aștern cuvintele și  gândurile!

Vă mulțumesc pentru tot! Ați fost familia mea de la servici, ați fost și veți rămâne, oameni dragi sufletului meu! M-ați făcut, alături de voi, să trăiesc zile atât de frumoase! Au trecut 7 ani și plec de acasă de la voi, spre a mă îndrepta, poate pentru prima dată, pe termen lung, spre casa mea…de acasă!

Probabil, momentul de azi va bucură pe unii dintre dumneavoastră, pe unii îi va întrista! Dumnezeu știe doar…ce fel de sentimente ne poate încerca! Eu știu sigur că v-am apreciat, respectat și îndrăgit pe toți și pe toate! Îmi iau rămas bun, ferm convinsă că drumurile noastre se vor mai intersecta! Nu din aceeași postură, în mod sigur! Doar viața știe ce ne pregătește tuturor!

Am fost un om corect și muncitor și sper, că cei corecți, să recunoască asta! Le mulțumesc, în mod special, colegilor care, în aceste zile au încercat să schimbe lumea, să îi convingă pe cei ce schimbă destine cu atât ușurință, că trebuie să fim altfel!

E greu să îți reușească…în mică noastră țară! Faptul că i-am simți atât de aproape, a contat enorm! Și pe mine, în mod sigur m-au convins că oamenii, unii dintre ei, pot fi atât de ușor…oameni!

Vă mulțumesc pentru colaborare, pentru ceea ce mi-ați permis să învăț de la voi și dacă, vreodată, fără intenție, v-am supărat, sper să înțelegeți că nu mi-am dorit asta!

Să rămâneți sănătoși/sănătoase, să vă luptați din funcțiile pe care le aveți pentru copiii județului Timiș și să nu va bucurați, neaparat, dacă se înlesnesc unele lucruri!

Să rămâneți demni și corecți! E un îndemn de care vor ține cont cei care sunt așa! Nu faceți compromisuri pentru nimeni și nimic! Nimeni nu e șef pe viață și asta o demonstrează astăzi…plecarea mea! Dar, ceea ce rămâne în urmă dumneavoastră trebuie să fie de apreciat!

Va îmbrățișez pe toți, virtual, de la distanță și mă voi ruga pentru voi și familiile voastre! A dumneavoastră colegă și prietenă, pentru unii, sper, Aura Codruța Danielescu”.

Deși profesorii din Timiș au trimis o scrisoare președintele României Klaus Iohannis și ministrului Educației Monica Anisie, în care le cereau ca Aura Danielescu să rămână în funcție, interesul politic a fost mai puternic.

Comentarii

comentarii