Acasă Actualitate Aurelian Sima este noul şef pe învăţământul timişean

Aurelian Sima este noul şef pe învăţământul timişean

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul scolar Aurelian Sima, profesor de matematică de la Colegiul Naţional “Coriolan Brediceanu” din Lugoj a preluat, ieri, biroul de inspector şcolar general al IŞJ Timiş. Decizia ministerială a sosit luni şi Sima a fost anunţat că trebuie să intre cât mai repede în pâine. Asta pentru a putea să se ocupe de buna desfăşurare a tezei cu subiect unic la matematică, programată a avea loc miercuri.
“Prima mea misiune este organizarea perfectă a tezelor cu subiect unic. Am planuri, am proiecte, dar toate acestea le voi discuta după desfăşurarea tezelor cu subiect unic”, spune Sima.
Miercuri, de la ora 10, fostul inspector şcolar general de Timiş, Sandu Golcea, va deveni în mod oficial istorie.
Noii inspectori şcolari generali adjuncţi vor fi Sorin Ionescu (PSD), director adjunct la Colegiul Naţional Bănăţean din Timişoara, Marin Popescu (PD-L), actual inspector şcolar şi Dumitru Tomoni (PD-L), fost inspector şcolar general de Timiş, în prezent profesor la Liceul Teoretic “Traian Vuia” din Făget. Ultimul nu a primit încă decizia de numire în funcţie, dar în maxim două zile, aceasta va ajunge la Timişoara.
Aurelian Sima, noul inspector general este fiul primarului din comuna timişeană Victor Vlad de la Marina.
El a ieşit câştigător din competiţia de dosare organizată de PSD, competiţie la care au participat nume cu rezonanţă în învăţământul preuniversitar din vestul ţării.

Comentarii

comentarii