Acasă Economic Austriecii de la Hervis Sports deschid magazin la Iulius Mall Timişoara

Austriecii de la Hervis Sports deschid magazin la Iulius Mall Timişoara

615
DISTRIBUIȚI

Primul magazin Hervis Sports din Timişoara şi al 10-lea din România va fi inaugurat miercuri, 1 decembrie, la Iulius Mall, pe o suprafaţă de vânzare de 1.000 de metri pătraţi.
„Odată cu inaugurarea noului magsazin Hervis din Timişoara ne-am propus să aducem un concept occidental relativ nou pentru piaţa din România, bazat pe un mix de mărci puternice şi o politică de preţ extrem de agresivă. Ne adresăm atât persoanelor care aleg un stil de viaţă relaxat şi se îmbracă sport, cât şi sportivilor care vor găsi la Hervis echipamentul de care au nevoie", a declarat Roland Biladt, Director de Vânzări Hervis Sports România. Hervis Sports, cel mai mare retailer austriac de modă şi echipament sportiv din Europa, va intra pe piaţa din Timişoara cu o gamă variată de echipamente, îmbrăcăminte şi încălţăminte, destinată publicului larg – atât amatorilor de mişcare, cât şi sportivilor de performanţă. Produsele vândute sunt dedicate activităţilor zilnice şi sporturilor indoor şi outdoor (schi, snowboard, ciclism, înot, alpinism, tenis, patinaj, sporturilor de echipă, fitness, bodybuilding etc.). „Ne bucurăm să venim în întâmpinarea celor mai exigente cerinţe ale clienţilor noştri, acoperind cu cele peste 30.000 de produse o gamă variată de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii vestimentare şi echipament sportiv de cea mai bună calitate, la cele mai bune preţuri. Scopul nostru este să aducem activităţile recreative şi sportul la stadiul de normalitate, aşa cum este în toate ţările occidentale la care ne place să ne raportăm" a declarat Cătălin Pozdarie, Director General Hervis Sports România. Produsele disponibile în magazin aparţin unor branduri: Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Fischer, Kilimanjaro, Atomic, Mammut, Rossignol, Kettler.
Hervis Sports este o companie de origine austriacă, înfiinţată în anul 1973, membră a grupului SPAR Austria şi unul dintre cei mai mari şi mai longevivi retaileri de modă şi echipament sportiv din Europa. Magazinul din Timişoara este al 10-lea deschis de Hervis Sports în România, din 2007 şi până în prezent, după cele din Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Sibiu, Oradea, Arad şi Brăila. În ţara noastră, compania are peste 160 de angajaţi. În România, pentru 2010, compania Hervis Sports are planificată o cifră de afaceri de 15 milioane de euro, iar până la sfârşitul anului 2015, compania doreşte deschiderea în România a 30 de noi magazine.

Comentarii

comentarii