Acasă Actualitate Auto-omagiu, Nicolae Robu. Povestea vieții, în imagini și muzică, a primarului Timișoarei...

Auto-omagiu, Nicolae Robu. Povestea vieții, în imagini și muzică, a primarului Timișoarei – Video

3340
DISTRIBUIȚI

La împlinirea vârstei de 65 de ani, Nicolae Robu, primarul Timișoarei, continuă să surprindă. După ce imaginile cu celebra sa mustață din anii 90 au devenit virale, Robu a decis să se auto-omagieze, și a postat pe pagina sa de facebook un film despre viața sa. Realizat din fotografii, ce se derulează pe o coloană muzicală (compoziția muzicală: *Nicolae Robu, versurile: *Eusebiu Camilar, interpretarea vocală: *Nicolae Robu, acompaniamentul la chitară: *Nicolae Robu), filmul prezintă secvențe din viața primarului, din 1956, când avea 10 luni, până în 2020, când este ”primarul Timișoarei, prof. dr. ing, la AC – UPT).

65 DE ANI! ALALTĂIERI, 28.05.2020, AM ÎMPLINIT 65 DE ANI! ȘAI-ZECI-ȘI-CINCI! 😂 ȘTIU CĂ NU ARĂT, MULȚUMESC! 😂😂MOTTO: Mereu diferit -mustață, barbă, nici una nici alta, iarăși mustață, barbă, iarăși nici una nici alta-, dar… mereu același!Ei bine, cu această ocazie, am încropit colajul de poze atașat. Cum memoria mea, deopotrivă cea rațională și cea sentimentală reține atât de proaspete de parcă ar fi avut loc ieri, faptele, gândurile și simțirile trăite în acest răstimp începând de pe la vârsta de 5-6 ani, am vibrat până în adâncurile ființei mele la fiecare imagine. Realizez că s-a întâmplat așa pentru că în mine mai există câte ceva -și chiar mult!- din tot ce-am fost peste timp: există și copilul și adolescentul și tânărul și maturul -e drept, se pare că ultimul mai puțin ca ceilalți, după cum îmi spun apropiații! :))-; și eu sunt tare fericit că e așa! Încă o dată, vă mulțumesc tuturor celor ce de ziua mea ați avut un gând bun pentru mine! Și ce, în general, îmi sunteți alături în arderea-mi!P.S. Coloana sonoră (simplă înregistrare cu telefonul…):• PIESA “DEPARTE ÎN TRECUT”:-Compoziția muzicală:*Nicolae Robu-Versurile:*Eusebiu Camilar-Interpretarea vocală:*Nicolae Robu-Acompaniamentul la chitară:*Nicolae Robu

Publicată de Nicolae Robu pe Sâmbătă, 30 mai 2020

”Mereu diferit -mustață, barbă, nici una nici alta, iarăși mustață, barbă, iarăși nici una nici alta-, dar… mereu același!

Ei bine, cu această ocazie, am încropit colajul de poze atașat. Cum memoria mea, deopotrivă cea rațională și cea sentimentală reține atât de proaspete de parcă-ar fi avut loc ieri, faptele, gândurile și simțirile trăite în acest răstimp începând de pe la vârsta de 5-6 ani, am vibrat până în adâncurile ființei mele la fiecare imagine. Realizez că s-a întâmplat așa pentru că în mine mai există câte ceva -și chiar mult!- din tot ce-am fost peste timp: există și copilul și adolescentul și tânărul și maturul -e drept, se pare că ultimul mai puțin ca ceilalți, după cum îmi spun apropiații! :))-; și eu sunt tare fericit că e așa!

Încă o dată, vă mulțumesc tuturor celor ce de ziua mea ați avut un gând bun pentru mine! Și ce, în general, îmi sunteți alături în arderea-mi!”, spune Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii