Acasă Actualitate Autoritățile din Tomești, exasperate de distrugerile și haosul pe care le provoacă...

Autoritățile din Tomești, exasperate de distrugerile și haosul pe care le provoacă teribiliștii cu ATV-uri, motociclete și mașini de teren

DISTRIBUIȚI

Autoritățile din Tomești, exasperate de distrugerile și haosul pe care teribiliști cu ATV-uri, motociclete și mașini te teren le provoacă în fiecare sfârșit de săptămână pe drumuri Transluncani și Luncanii de Jos – Luncanii de Sus – Zolt, sunt hotărâte să ia măsuri dure. Administrația comunei Tomești intenționează să promoveze pe viitor un regulament care să-i oprească pe acești așa-ziși turiști.

„Foarte mulți turiști vin pe Transluncani cu biciclete, motociclete, autoturisme de toate felurile cât și ATV-uri. Mulți vin să admire frumusețile naturii și să se bucure de acest anotimp minunat, dar tipic românesc se găsesc întotdeauna câte unii mai cu mult tupeu și fără lipsă de responsabilitate, care doresc să-și etaleze măreția lor prin a circula în localități cu viteza mult peste limita admisă, de a merge pe motoare în picioare și cu ATV-uri și mașini de teren, dar și de a face off road pe terenurile agricole ale cetățenilor. Ca atare doresc să precizez că nu suntem impresionați deloc de motoarele pe care doresc să le etaleze. Avem și noi și știm să le strunim și noi poate mai bine decât ei. Dar, atenție, nu punem în pericol pe nimeni și nici nu distrugem terenurile oamenilor care se chinuie să le întrețină cu greu. Voi încerca sa promovez un regulament la nivelul comunei Tomești în așa fel încât să putem, pe cât posibil, să nu mai avem de-a face cu asemenea indivizi care nu au nicio treabă cu turismul și natura. Deranjează localnicii, dar și pe cei care sunt turiști, în adevăratul sens al cuvântului”, spune Costel Medelean, primarul comunei Tomești.

Pe lângă polițiștii și jandarmii care vor patrula în zonă, primarul spune că va încerca să traseze și să marcheze trasee speciale dedicate pasionaților de off road.

Comentarii

comentarii