Acasă Eveniment Autorul tragediei de la Ghioroc, în care au murit Adelina şi Laura,...

Autorul tragediei de la Ghioroc, în care au murit Adelina şi Laura, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

1597
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara a decis ca şoferul de 18 ani, fără permis, care a provocat tragedia din luna mai 2018 de pe lacul Ghioroc, să nu facă nicio zi de închisoare pentru moartea Adelinei şi Laurei, cele două fete lăsate să se înece în maşină.

Astfel, magistraţii l-au condamnat pe Raul Robert, tânărul care se afla la volanul BMW-ului răsturnat în lacul Ghioroc, la trei ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de patru ani de supraveghere.

Tot Curtea de Apel a redus daunele morale de la 90.000 la 70.000 de euro pentru două dintre părţile civile.

Decizia în cazul tragediei de pe lacul Ghioroc este definitivă.

Astfel, autorul accidentului în care Adelina Stângaciu (24 de ani) şi Laura Bogdănescu (26 de ani) şi-au pierdut viaţa nu va face nicio zi de închisoare.

Nenorocirea s-a produs pe 20 mai 2018, într-o duminică seară, în jurul orei 21.00.

Adelina Stângaciu, Laura Bogdănescu, Raul Robert şi un alt tânăr se aflau într-un BMW şi se plimbau pe marginea lacului Ghioroc.

La volan se afla Raul Robert, iubitul Adelinei, care nu avea permis de conducere.

La un moment dat, tânărul de 18 ani a accelerat puternic şi a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a plonjat 25 de metri de pe mal, în apele lacului Ghioroc.

Şoferul şi cel de-al doilea tânăr au reuşit să iasă la suprafaţă şi au sunat la numărul de urgenţă 112 abia după 20 de minute.

Iniţial, şoferul i-a minţit pe anchetatori şi le-a spus că la volan se afla Adelina, însă prietenul său a fost cel care a povestit totul.

Laura Bogdănescu avea 26 de ani atunci când a murit în accidentul de pe lacul Ghioroc

Adelina şi Laura au fost lăsate să moară în BMW-ul scufundat în lacul Ghioroc.

De cealaltă parte, autorul tragediei a declarat în faţa judecătorilor că se simte ‘curat’. “Sunt curat, mi-am recunoscut fapta!”, au fost cuvintele tânărului care nu avea permis de conducere.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii