Acasă Eveniment Autospecială de pompieri, răsturnată în urma unui accident, pe un drum din...

Autospecială de pompieri, răsturnată în urma unui accident, pe un drum din județul Caraș-Severin. Patru oameni au fost răniţi

DISTRIBUIȚI

O maşină de intervenţie care a încercat să evite impactul cu o altă maşină s-a răsturnat pe un drum din județul Caraș-Severin. Trei pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș si șoferul autoturismului au fost răniţi.

O autospecială pentru stins incendii, din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebeș, a fost implicată într-un accident rutier in timp ce se deplasa la intervenție, la un incendiu de vegetație izbucnit pe raza municipiului.

În accident, a fost implicat, de asemenea un autoturism aflat în trafic.

În urma evenimentului, trei pompieri si șoferul autoturismului au nevoie de îngrijiri medicale și sunt transportați la spital cu diverse traumatisme.

În vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs accidentul, sunt efectuate cercetări de către autoritățile competente.

De asemenea, la nivelul unității de pompieri se vor întreprinde masuri specifice de cercetare și evaluare a situației.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, Centura ocolitoare mun. Caransebeș, județul Caraș-Severin, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate o autospecială ISU Caransebeș, aflată în misiune, în care se aflau 4 subofițeri și un autoturism. În urma impactului, 3 subofițeri au plecat cu ambulanța către spital, pentru investigațiile medicale necesare. Din autoturismul colizionat nu au rezultat victime.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii evenimentului, fiind deviat pe rută ocolitoare.

Se estimează reluarea circulației în 45 de minute, scrie antena3.ro.

Comentarii

comentarii