Acasă National AVERTISMENT DE ULTIMĂ ORĂ DIN PARTEA GERMANIEI: România este în pericol: Sute...

AVERTISMENT DE ULTIMĂ ORĂ DIN PARTEA GERMANIEI: România este în pericol: Sute de mii de refugiaţi vor intra în Bulgaria

DISTRIBUIȚI

Refugiaţi-sirieniCriza refugiaţilor continuă să ameninţe Europa chiar şi după închiderea rutei balcanice. Între 400.000 și 500.000 de migranți se află în prezent în zona graniței dintre Turcia și Bulgaria, de partea turcă a frontierei.
Aceștia ar putea încerca să pătrundă pe teritoriul bulgar pe una dintre posibilele rute alternative pe care migranții ce doresc să ajungă în vestul Europei le-ar putea încerca după ce ruta balcanică a fost închisă. Avertismentul a fost lansat de ministrul austriac al apărării, într-un interviu acordat publicației germane Die Welt.
România e în pericol, avertizează Germania: Sute de mii de refugiaţi vor intra în Bulgaria.
Oficialul austriac a insistat ca traficanții ar putea profita de închiderea rutei balcanice pentru a conduce migranții pe alte trasee, însă el consideră că ruta balcanică “trebuie să rămână închisă” și a lăudat Macedonia pentru efortul de a opri migranții la granița cu Grecia, conform B1TV.
Începând de săptămâna trecută, ruta balcanică pe care obișnuiau să ajungă în vestul Europei migranții veniți mai ales din Orientul Mijlociu, a fost închisă în urma deciziei comune luate de țările aflate pe acest traseu. În acest moment, zeci de mii de imigranți sunt blocați pe teritoriul Greciei, dintre care aproximativ 14.000 stau în condiții mizere în tabăra Idomeini, la frontiera greco-macedoneană. (Sursa: nationalisti.ro).

Comentarii

comentarii