Acasă Economic Avery Dennison se extinde în Europa de Est cu un nou centru...

Avery Dennison se extinde în Europa de Est cu un nou centru de distribuţie în Timişoara

DISTRIBUIȚI

Donald A Nolan, Vice Preşedinte, Roll Materials a fost prezent joi la deschiderea oficială a unui nou centru de distribuţie al Avery Dennison în Timişoara. Noua reprezentanţă, condusă de directorul Centrului de distribuţie Sergiu Şchiopu, este cea mai nouă completare a ceea ce se numeşte cea mai extinsă reţea europeană de distribuţie în domeniul industriei etichetelor. Aflându-se în serviciul clienţilor din Ungaria, Bulgaria, Croaţia, Serbia, Macedonia şi Moldova şi, de asemenea, în România, centrul îmbunătăţeşte substanţial viteza de livrare a bazei în creştere de convertizori de etichete din regiune. Cea mai de apreciat este livrarea de a doua zi, ceea ce înseamnă, în funcţie de ţară, o reducere cu până la trei zile a timpului record de livrare precedent. Faptul le permite convertizorilor de etichete să-şi sporească flexibilitatea, atunci când răspund comenzilor clienţilor, iar stocurile mai mici de etichete devin o opţiune.
Centrul 3750M2 din Timişoara este echipat cu cele mai noi echipamente de despicare, carotare, derulare şi ambalare automată, menite să corespundă cererii regionale în creştere pentru etichetele Fasson. De asemenea, pentru prima dată, devine disponibilă în plan local despicarea personalizată prin intermediul serviciilor programelor „fără pierderi” Fasson® Exact™ şi Exact Plus. Aceste servicii fac posibil ca imprimanta să dea comandă de grosimile exacte de despicare ale materialelor Fasson de care au nevoie, fără executarea de tăieri nenecesare.
"Într-o regiune în care, chiar şi în mediul economic de astăzi, există o cerere reală şi în creştere de mărfuri etichetate, este logic să ne concentrăm pe intensificarea abilităţii noastre de a fi cât mai aproape de clientul nostru, să-i înţelegem necesităţile sale locale şi să îmbunătăţim viteza serviciilor pe care suntem în stare să i le oferim", spune Georges Gravanis, Vice Preşedinte, Serviciul Vânzări şi Clienţi, Avery Dennison Roll Materials.
Avery Dennison este un lider industrial recunoscut, care dezvoltă soluţii inovative de identificare şi decorative pentru afaceri şi clienţi din toată lumea. Produsele Companiei includ materiale de etichetare sensibile la presiune; media imagini grafice; sisteme de ticketing case de marcat şi branding; încrustare şi etichetare RFID; produse pentru birou; benzi speciale şi o varietate de etichete specializate pentru utilizarea în domeniile auto-moto, industrial şi pentru mărfurile durabile. O Companie FORTUNE 500 cu vânzări de 6,7 milioane de dolari în 2008, Avery Dennison este stabilită în Pasadena, California şi are peste 36.000 de angajaţi în peste 60 de ţări.

Comentarii

comentarii