Acasă Economic Aviva premiază un stil de viaţă sănătos

Aviva premiază un stil de viaţă sănătos

381
DISTRIBUIȚI

Aviva Asigurări de Viaţă a demarat campania „Aviva premiază un stil de viaţă sănătos" care îşi propune să îi determine pe români să îşi analizeze stilul de viaţă şi să conştientizeze necesitatea de a avea un stil de viaţă sănătos.
Studiile efectuate în ultimii ani arată că foarte mulţi români sunt îngrijoraţi şi preocupaţi de starea lor de sănătate şi de numărul mare de boli grave întâlnite în grupul de cunoscuţi, prieteni sau familie. În acelaşi timp puţini sunt cei care au alocat fonduri special pentru astfel de situaţii nefericite. Mai mult decât atât, cifrele statistice sunt îngrijorătoare: 250.000 de români mor anual, 52.000 din cazuri fiind afecţiuni cardio-vasculare, iar 45.000 de cancer. În prezent, 200.000 de români sunt bolnavi de cancer, însă nici măcar jumătate dintre aceştia nu reuşesc să se trateze, iar pentru cei care o fac, tratamentul este foarte costisitor.
„Acestea au fost premisele de la care am demarat această campanie. Ne-am propus să arătăm tuturor că este uşor şi benefic să ai un stil de viaţă sănătos şi acest lucru implică beneficii semnificative. Nu intenţionăm să îi determinăm pe români să renunţe la stilul de viaţă actual, doar să conştientizeze că au şi alte alternative şi să ştie că indiferent de ceea ce aleg au la dispoziţie produse financiare care să îi ajute şi să îi susţină în cele mai dificile momente,” a declarat Shah Rouf CEO Aviva România.
Scopul campaniei este să tragă un semnal de alarmă în rândul românilor cu privire la stilul propriu de viaţă, să îi determine să îl analizeze şi să îşi dorească să facă schimbări în bine, pentru că stilul de viaţă este cauza unor tulburări majore de sănătate. În funcţie de stilul tău de viaţă, cu Aviva poţi beneficia de reduceri semnificative ale primei plătite . Mai mult decât atât, acum ai la dispoziţie produse financiare care îţi pot acoperi cheltuielile destinate tratamentelor medicale, pentru ca indiferent de alegerea ta, să fii protejat.
În sprijinul campaniei a fost lansat site-ul www.aviva.ro/traiestesanatos care promovează principiile alimentaţiei sănătoase şi a stilului de viaţă sănătos. Utilizatorii site-ului au la dispoziţie un test online prin care îşi pot analiza stilul de viaţă, un calculator BMI (indicele masei corporale) şi un calculator pentru determinarea numărului de calorii pe care ar trebui să îl consume zilnic, precum şi lista cu valoarea nutritivă a alimentelor, astfel încât oamenii să fie conştienţi de ceea ce consumă. În plus pe site există o secţiune de Concursuri unde avem o mulţime de premii. Vizitatorii sunt încurajaţi să îşi împărtăşească propriile experienţe şi sunt ajutaţi să înveţe ceea ce înseamnă un stil de viaţă sănătos.
„Sprijinul pe care îl oferă companiile de asigurări este de cele mai multe ori legat de cele mai neplăcute momente din viaţa oamenilor. Indiferent că este vorba despre un infarct miocardic, accident vascular sau cancer, consultaţiile medicale şi tratamentul unor astfel de afecţiuni critice generează cheltuieli foarte mari, pe care majoritatea dintre noi nu şi le permit. Şi aici intervine rolul nostru – să te susţinem şi să te ajutăm, pentru ca astfel de momente să nu te afecteze. Acum, plătind o sumă modică beneficiezi de protecţie în astfel de momente, iar cei dragi ţie beneficiază de siguranţă financiară pentru momentele neprevăzute,” spune Shah Rouf.

Comentarii

comentarii