Acasă Eveniment Băiat de 16 ani, arestat preventiv, după ce şi-a înjunghiat un prieten

Băiat de 16 ani, arestat preventiv, după ce şi-a înjunghiat un prieten

DISTRIBUIȚI

Un adolescent de 16 ani din localitatea Sâniob din judeţul Bihor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a înjunghiat un prieten, un tânăr de 23 de ani. Conflictul dintre cei doi a izbucnit pe fondul unor discuţii în contradictoriu, scrie news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, adolescentul de 16 ani este acuzat de tentativă de omor.

”În data de 02.06.2024, în jurul orelor 15.30, în timp ce persoana vătămată MRF se afla pe stradă în localitatea Sâniob, pe DJ6767F, în aproprierea imobilului nr. 220, pe fondul unor discuţii contradictorii, inculpatul HP i-a aplicat lovituri cu cuţitul în zona gâtului (…) şi la nivelul braţului drept, pe care victima l-a ridicat, încercând să se apere (…), precum şi cu pumnul în zona feţei, pe partea stângă”, se precizează în comunicat.

Potrivit sursei citate, leziunile de la nivelul gâtului şi braţului au necesitat 12 zile de îngrijiri medicale şi nu au pus în primejdie viaţa victimei.

Procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, aceasta fiind admisă de Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor.

Comentarii

comentarii