Acasă Eveniment Băiat de opt ani, găsit de jandarmi la doar câteva minute după...

Băiat de opt ani, găsit de jandarmi la doar câteva minute după ce a fost dat dispărut de către părinţi

DISTRIBUIȚI

Un copil de opt ani, care a fost dat dispărut de către părinţi, a fost găsit de jandarmii arădeni, în scurt timp de la primirea apelului. Copilul plecase de la cursul de înot înainte de sosirea mamei sale, crezând că va ajunge în siguranţă acasă. 

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Arad, marţi seara, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciul de patrulare a fost sesizat de către dispecerul de serviciu cu privire la faptul că un copil de opt ani a dispărut din cartierul Subcetate, municipiul Arad, apelul fiind făcut de către părinţii copilului.

“Băiatul se afla la un curs de înot şi după orele de program trebuia să se întâlnească cu mama lui în faţa clubului sportiv, însă minutele au trecut şi el nu a mai apărut. Mama panicată, după ce a căutat minute bune în toate încăperile clubului, a sunat la 112 să anunţe dispariţia copilului. Jandarmii s-au mobilizat imediat şi având semnalmentele copilului au plecat imediat în căutarea acestuia”, a transmis Jandarmeria Arad.

Băiatul a fost găsit şi condus acasă de către jandarmi.

“După aproximativ 15 minute în care au fost verificate mai multe zone din municipiu, copilul a fost găsit de către jandarmi, la o distanţă apreciabilă de locul dispariţiei. Dezorientat şi ud leoarcă, băiatul le-a povestit jandarmilor că a terminat mai repede cursul de înot şi nu a mai aşteptat-o pe mama sa, crezând că va ajunge în siguranţă la domiciliu, deşi e prima oară când pleacă neînsoţit de către un adult”, a precizat sursa citată.

Comentarii

comentarii