Acasă Eveniment Băiat din clasa a X-a umilit și lovit de colegi, într-un liceu...

Băiat din clasa a X-a umilit și lovit de colegi, într-un liceu din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un nou caz de violenţă în şcoli s-a întâmplat într-o şcoală din Timişoara. Doi elevi din clasa a zecea şi-au lovit şi umilit un coleg. Scenele de o cruzime extremă au fost filmate şi postate apoi de adolescenţi pe reţelele de socializare.

În imaginile filmate într-o clasă a X-a a Liceului Tehnic de Vest Timișoara se vede cum doi tineri umilesc, îmbrăncesc și, la sfârșit, lovesc cu ușa în cap un alt coleg, care nu protestează. Persoana care ne-a sesizat acest caz a povestit că baiatul a fost ținta ironiilor și pe Instagram, unde s-ar fi publicat, într-un story, imagini indecente cu el, pe care ar fi fost constrans să le facă.

Conducerea școlii face verificări, pentru a afla exact ce s-a întâmplat în acea sală de clasă. Ba mai mult, potrivit reporterului Observator Iulia Pop, pe fir a intrat și Inspectoratul Școlar al județului Timiș, iar în acest caz au început cercetările și cei din comisia anti-bullying.

Incidentul s-a petrecut în timpul unei pauze.

Diriginta clasei spune despre copilul agresat că este unul care are o ușoară afecțiune, un deficit de atenție, dar asta nu-l împiedică să facă față cu succes activităților școlare. De asemenea, dascălul susține că aceste imagini sunt, de fapt, modul în care copiii își adună amintiri pentru clasa a XII-a.

Sursa: https://observatornews.ro/   

Comentarii

comentarii