Acasă Actualitate Bal caritabil, la Sesto Senso

Bal caritabil, la Sesto Senso

DISTRIBUIȚI

Grupul Şcolar Industrial Electrotimiş organizează miercuri, de la ora 17, în clubul Sesto Senso, un bal caritabil, pentru copiii fără prea multe şanse. Spectacolul organizat de elevi va avea diferite momente pe care aceştia le-au susţinut în cadrul concursului “Teen Fest”. Punctul culminant va fi licitaţia de obiecte (cercei, brăţări şi tablouri) create de elevii de la Electrotimiş împreună cu profesoara de desen Cristina Tica. La evenimentul de la Timişoara participă şi un grup de elevi din Turcia, Lituania, Germania şi Polonia, care în prezent participă la un proiect internaţional ce are loc la Grupul Şcolar Electrotimiş. Aceştia vor prezenta un moment inedit în cadrul programului artistic.
Invitaţi de onoare vor fi şi liceeni de la Colegiul Tehnic de Vest, care vor prezenta două momente de divertisment. Preţul unei invitaţii este de 10 lei.
“Banii obţinuţi din vânzarea de bilete şi de obiecte vor fi donaţi unor copii cu o situaţie familială deosebită. Din această categorie fac parte copii cu un singur părinte, cu părinţi şomeri sau bolnavi”, spune profesoara Alexandra Sofronescu, organizatoarea evenimentului de la Sesto Senso.

Comentarii

comentarii