Acas─â Actualitate Bal caritabil, la Sesto Senso

Bal caritabil, la Sesto Senso

299
DISTRIBUIȚI

Grupul ┼×colar Industrial Electrotimi┼č organizeaz─â miercuri, de la ora 17, ├«n clubul Sesto Senso, un bal caritabil, pentru copiii f─âr─â prea multe ┼čanse. Spectacolul organizat de elevi va avea diferite momente pe care ace┼čtia le-au sus┼úinut ├«n cadrul concursului “Teen Fest”. Punctul culminant va fi licita┼úia de obiecte (cercei, br─â┼ú─âri ┼či tablouri) create de elevii de la Electrotimi┼č ├«mpreun─â cu profesoara de desen Cristina Tica. La evenimentul de la Timi┼čoara particip─â ┼či un grup de elevi din Turcia, Lituania, Germania ┼či Polonia, care ├«n prezent particip─â la un proiect interna┼úional ce are loc la Grupul ┼×colar Electrotimi┼č. Ace┼čtia vor prezenta un moment inedit ├«n cadrul programului artistic.
Invita┼úi de onoare vor fi ┼či liceeni de la Colegiul Tehnic de Vest, care vor prezenta dou─â momente de divertisment. Pre┼úul unei invita┼úii este de 10 lei.
“Banii ob┼úinu┼úi din v├ónzarea de bilete ┼či de obiecte vor fi dona┼úi unor copii cu o situa┼úie familial─â deosebit─â. Din aceast─â categorie fac parte copii cu un singur p─ârinte, cu p─ârin┼úi ┼čomeri sau bolnavi”, spune profesoara Alexandra Sofronescu, organizatoarea evenimentului de la Sesto Senso.

Comentarii

comentarii