Acasă Actualitate Bal caritabil pentru copiii defavorizați, organizat de Asociația „Inima Îți Vorbește”

Bal caritabil pentru copiii defavorizați, organizat de Asociația „Inima Îți Vorbește”

DISTRIBUIȚI

Asociația ”Inima Îți Vorbește”, în colaborare cu studenții de la Universitatea de Vest din Timișoara, Specializarea Comunicare și Relații Publice, vor organiza un bal caritabil pentru copii defavorizați în data de 15 decembrie, începând cu ora 18:00, la Anette Resort Covaci (la numai 6 km de Timișoara, dinspre Calea Aradului).

Balul va avea un program festiv de Crăciun: concert de colinde susținut de copiii din asociație, intrarea spectaculoasă a moșului cu sacul plin de cadouri, tombolă cu premii, invitați speciali care vor susține un program artistic cu surprize pentru copii, iar, la final, va avea loc o petrecere cu muzică, dans și voie bună, de la inimă la inimă.

Intrarea se va face pe bază de invitații, care vor putea fi achiziționate atât în avans, cât și în seara evenimentului. Cost invitație: 100 Ron. Pentru toți cei care doresc să participe la acest eveniment sau să susțină inițiativa, o pot face prin donație, în contul asociației:  Asociația „Inima Îți Vorbește” Cont LEI – Banca Transilvania RO49BTRLRONCRT0609339001.

Vrem să le livrăm copiilor bucurie. Pe lângă cadourile pe care le primesc de la Moșul și de la adulții responsabili, îi invățăm pe copii ce înseamnă spiritul Crăciunului, ce înseamnă magia sărbătorilor și le creăm un mediu cald și festiv unde să se bucure de revedere, pentru că, în final, ei sunt o familie unii pentru alții, iar împreumă formăm familia „Inima Îți Vorbește”. De asemenea, prin acest eveniment, ne dorim să creăm o comunitate activă în care implicăm cât mai mulți adulți responsabili și sponsori dedicați actelor caritabile”, spune Angela Drăghia – inițiator proiecte pentru copiii defavorizați și președinte Asociația „Inima Îți Vorbește”.

Comentarii

comentarii