Acasă Eveniment Bal cu Răzvan şi Dani

Bal cu Răzvan şi Dani

560
DISTRIBUIȚI

Organizat de către studenții de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa, acesta a adus la Reşiţa trupa Voxis şi a fost prezentat de „matinalii” de la Antena 1, Răzvan Simion şi Dani Oţil.
Au revenit la Reșița, au revenit la… hotel. Răzvan a subliniat că, deşi este reşiţean, a ajuns, când vine la Reşiţa, să se cazeze la hotel. „Da, acum stau la hotel când vin la Reşiţa, sunt cazat la Hotel Rogge şi îi mulţumesc Cameliei pentru asta! Dimineață plec spre Timișoara, nu voi sta prea mult la Reșița”. Şi pentru că era un bal studenţesc, nu se putea ca prezentatorii să nu apeleze la sfertul academic… de vreo trei ori, până să înceapă Balul bobocilor din universitatea reşiţeană. Cei doi şi-au amintit că au trecut 12 ani de când urcau pe aceiaşi scenă, la propriul bal al bobocilor, unde Răzvan chiar a fost ales „Mister”. „Eu aşa îl şi strigam, patru ani l-am tachinat cu asta… Hei Mister!”, povesteşte Dani râzând.
Cât priveşte concursul de Miss, 11 perechi s-au întrecut în proba de dans şi cea de aptitudini pentru titlul de Miss şi Mister boboc, deşi show-ul făcut de cei doi reşiţeni a eclipsat complet concursul de Miss. Mereu puşi pe glume şi şotii, Răzvan şi Dani i-au incomodat serios pe concurenţi, pe care i-au prezentat pereche cu pereche, la un moment dat Răzvan chiar cerând un scaun pentru a-l imita pe Mircea Radu şi emisiunea „Din dragoste”…
Răzvan n-a pierdut prilejul şi a spus bancul cu balaurul şi Greuceanu: „Greuceanu se lupta cu balauru, acesta băgându-l pe Greuceanu în pământ până la glezne. Greuceanu văzu un corb căruia îi ceru un strop de apă vie, prinse putere şi-l băgă pe balaur în pământ până la brâu. Balauru ceru corbului un strop de apă vie şi-l băgă pe Greuceanu în pământ până la piept. Greuceanu zise iar corbului să-i aducă un strop de apă vie, la care corbul i-a răspuns: „Bă, voi vă bateţi sau beţi apă?”, banc ce a reușit să facă întreaga sală să râdă.
O altă lecţie pe care cei doi au vrut să le-o dea studenţilor a fost lecţia mersului prin Mall, printre altele observând şi foarte atent că, în prezentarea video a perechilor concurente, mai toate fetele au fost „răpite” şi aduse la bal, iar răpitorul le cam punea mâna „pe cur”, a observat Dani. El şi-a amintit cu nostaligie de anii de liceu şi de clipele petrecute împreună cu prietenul său Răzvan Simion, care i-a fost coleg de generaţie la Liceul de Matematică Fizică. N-au uitat să aprecieze Reşiţa şi frumuseţile acestui oraş destul de mic şi sărac, dar bogat în patrimoniu cultural şi artistic. După concurs şi concertul Voxis petrecerea s-a mutat în Club Hypnotic unde studenţii şi studentele s-au dezlănţuit pe ringul de dans până dimineaţa.

Comentarii

comentarii