Acasă Sport Balint crede că echipa îşi va reveni în meciurile tari

Balint crede că echipa îşi va reveni în meciurile tari

DISTRIBUIȚI

balint-cap70La antrenamentele din aceste zile, antrenorul Gabi Balint are un lot subţiat, datorită jucătorilor convocaţi la echipele naţionale. Sub comanda acestuia se pregătesc: Taborda şi Cobliş (portari), Bădoi, Scutaru, Aldana, Maxim, Abiodun, Stancu, Alexa, Borbely, Amuneke, Vrsic, Rusic, Parks şi Magera (jucători de câmp).

Fotbaliştii au revenit, miercuri, la antrenamente, după ce au primit două zile libere, urmând ca, sâmbătă, să dispute un meci amical, de la ora 15, cu formaţia FK Cukaricki. Partida va avea loc pe Stadionul „Dan Păltinişanu”, intrarea fiind liberă.

„Nu este nevoie de psiholog”
Deşi în ultimele etape parcursul jucătorilor de la FC Timişoara nu a fost unul tocmai reuşit, antrenorul Gabi Balint spune că echipa sa nu are nevoie de un psiholog. Este deja ştiut faptul că jucătorii evoluează mai prost cu echipele mici, iar cu forţele campionatului se mobilizează mult mai bine.

Şi staff-ul tehnic speră la o revenire în confruntările cu formaţiile din partea superioară a clasamentului. „Nu este nevoie de un psiholog, eu cred că întotdeauna antrenorul trebuie să fie şi un bun psiholog. Eu am o relaţie bună cu jucătorii, chiar dacă mai ţip la ei, cum am ţipat în pauza meciului cu Otopeni.

Câteodată, este nevoie şi să-i trezeşti. Meciurile noastre cu echipele din partea superioară a clasamentului vor arăta altfel decât cele de până acum, veţi vedea. În cantonamentele din iarnă au fost jocuri de pregătire, cu un alt tempo, fără miză. Jucătorii nu au simţit o încătuşare, au fost mult mai relaxaţi în exprimare. Acum, în campionat, se joacă pe puncte, este o mare bătaie în fruntea clasamentului, pentru câştigarea titlului, şi normal că presiunea este mai mare. Sunt unii jucători care au nevoie de o evoluţie bună într-un anumit meci, pentru a creşte în randament”, declară Balint.

„Nu am vrut să se înţeleagă greşit”
Antrenorul l-a atacat pe Gigel Bucur după meciul cu Otopeni, spunând despre el că este „labil psihic dacă nu înscrie”. Balint a ţinut să lămurească spusele sale despre atacantul Timişoarei. „Îmi cer scuze faţă de Bucur, după ce am spus că este puţin labil psihic. Nu am vrut să se înţeleagă greşit. Este normal ca o persoană care pune mult suflet să sufere atunci când lucrurile nu ies aşa cum ar trebui.

Să zicem că este vorba despre un blocaj, iar el îl va depăşi. Este un lucru bun pentru Bucur că a fost chemat la echipa naţională, simte că este nevoie acolo de el, iar asta îl va ajuta”, declară antrenorul.
Liana DACILESCU

Comentarii

comentarii