Acasă Actualitate Balul de Crăciun Rotary „Cetate” Timişoara – record absolut de donaţii pentru...

Balul de Crăciun Rotary „Cetate” Timişoara – record absolut de donaţii pentru proiecte caritabile

399
DISTRIBUIȚI

"Implicarea în proiecte umanitare nu este decât o extensie a faptului că iubim oamenii!” – susţin rotary-enii din cadrul Clubului Cetate Timişoara. Aceasta este şi justificarea gestului făcut în cadrul Balului de Crăciun în urma căruia suma totală a donaţiilor aproape a atins un miliard de lei.
Eveniment de tradiţie al fiecărui sfârşit de an, Balul de Crăciun s-a desfăşurat diferit faţă de celelalte ediţii. Membrii clubului şi invitaţii prezenţi nu au mai licitat obiecte ci au oferit sponsorizări, la alegere, pentru proiectul umanitar pe care l-au găsit cel mai aproape de sufletul lor. Donaţiile rotary-enilor se vor duce către cele 3 proiectele propuse de organizatori: Centrul de tranzit în regim de urgenţă pentru refugiaţi la Timişoara, Centrul Comunitar de Zi pentru persoane afectate de HIV şi Fundaţia Speranţa.
„Suma totală donată a depăşit 85 000 de lei, ceea ce reprezintă un record absolut”, spune noul preşedinte al clubului, Sorin Drăgoi. Membrii Rotary au demonstrat, încă o dată că îşi iau foarte în serios misiunea de a susţine şi promova acţiuni umanitare în folosul comunităţii. Activitatea lor se bazează pe valori precum generozitatea şi responsabilitatea. Lăsând la o parte acest registru în care rotary-enii demonstrează că sunt oameni profund ancoraţi în problemele societăţii, trebuie spus că ei ştiu să se distreze… şi o fac în scop umanitar.
Balul de Crăciun, desfăşurat sâmbătă la Hotel Continental, a beneficiat de momente muzicale cu orchestra „Timişoara Big Band”, momente de dans clasic, o prezentare de blănuri şi o nouă colecţie de rochii de seară semnate Ana Cioclov. De asemenea, Casa de Modă „Elis” din Arad a beneficiat de o prezentare inedită având în sală nu mai puţin de 6 creaţii, purtate de tot atâtea doamne din Clubul Rotary.

Comentarii

comentarii