Acasă Actualitate Balul Speranței 2022 – succes absolut. Suma strânsă – 100.000 de lei

Balul Speranței 2022 – succes absolut. Suma strânsă – 100.000 de lei

DISTRIBUIȚI

La aniversarea a 25 de ani de existență, doamnele din cadrul Asociației Femeilor Antreprenor din România cu sediul în Timișoara (AFAR), președintă fondatoare, europarlamentara umanistă, Maria Grapini, au organizat și în 2022 Balul Speranței, care se află la a XXIII-a ediție.

 Invitat special a fost ÎPS Ioan, mitropolitul Banatului, care a binecuvântat evenimentul și a elogiat eforturile AFAR și ale umanistei Maria Grapini pentru importantele proiecte sociale pe care le-a desfășurat de-a lungul anilor și le desfășoară pentru a ajuta persoanele aflate în nevoi. AFAR a fost inițiatoarea Balului Speranței – primul bal caritabil în Timișoara, iar anul acesta strălucitoarea manifestare caritabilă a venit cu multe surprize și a oferit invitaților o seară de neuitat.

Regele și Regina Balului Speranței 2022 au fost Dan Duran și Golea Loredana. Astfel, cu ajutorul generoșilor artiști plastici care au donat lucrări și cu icoana oferită de IPS Ioan, toate licitate, s-a strâns frumoasa sumă de 100.000 lei. Vineri 23 septembrie, seara, la restaurantul Tresor le Palaias, Timișoara a arătat încă o dată că este frumoasă, generoasă, plină de recunoștință cu oamenii care știu să ofere și solidară cu semenii aflați în nevoi.

Amfitrionii balului au fost inegalabilii artiști Adriana Trandafir și Aurelian Temișan care au întreținut cu entuziasm atmosfera și au oferit o seară specială oaspeților.

Balul Speranței este un eveniment important nu numai pentru membrele Asociației Femeilor Antreprenor, care activează de 25 de ani, dar și pentru comunitatea locală, având în vedere proiectele pe care le are în desfășurare AFAR! Inițiativele femeilor din AFAR, coordonate în toți acești ani de umanista Maria Grapini, au vizat realizări importante  dintre care amintim: policlinica de copii – secția ATI, școală la Murani, bibliotecă pentru copii la Lugoj, bani pentru Oncohelp, destinați copiilor bolnavi de cancer și multe altele. Acum, obiectivul imediat este demararea construcției căminului de bătrâni de la Giroc.

 “Bucuroși să participăm la  sărbătorirea de 25 de ani AFAR. O asociație frumoasă, atât la propriu, cât și la figurat  care de 25 de ani desfășoară acțiuni caritabile. Felicitari pentru implicarea civică și faptele bune, care nu vor rămâne fără răsplată!”, a fost mesajul lui Darius Georgiu, vicepreședintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Timiș. Contribuția participării la această tradițională manifestare umanitară a fost de 500 lei de persoană, sumă care adunată va ajuta la continuarea construcției “Centrului pentru persoane în vârstă” de la Giroc, Timiș.

Umanista Maria Grapini a mulțumit tuturor participanților: “Mulțumim pentru generozitate. Mulțumesc artiștilor Adriana Trandafir și Aurelian Temișan și participanților la Balul Speranței 2022. Ca de obicei, s-a decernat titlul de Regina și Rege celor mai generoși oameni! Ei au fost Dan Duran și Golea Loredana. Le mulțumim din suflet! Întreaga sumă colectată la Balul Speranței 2022 va fi donată pentru construcția Centrului pentru persoane în vârstă din Giroc. La mulți ani AFAR la cei 25 de ani de muncă! Căminul pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” dorește să vină cu speranță în sprijinul seniorilor afectați de izolare socială și sărăcie. Împreună dorim să clădim un centru unde persoanele vârstnice să primească suportul necesar. A fost visul meu și sper să-l finalizez! Mulțumesc celor care au donat, care au licitat! Mai multe puteți află pe pagină Fundației Speranța pentru Voi! Doamne ajută! https://sperantapentruvoi.ro/cum-poti-ajuta/“.

În mesajul său, umanista Grapini a adăugat: “Cu ani în urmă, am avut un vis și o dorință și anume să reușesc să înființez împreună cu doamnele, colegele mele din AFAR (Asociația Femeilor de Afaceri), Fundația “Speranță pentru Voi”. Scopul fundației este construcția unui cămin pentru persoanele vârstnice la Giroc! Am început acest proiect cu șapte colege! De câțiva ani ne străduim să strângem bani pentru acest proiect prin donații și sponsorizări. Mulțumesc tuturor oamenilor cu suflet bun care ne-au ajutat în acest scop nobil! Mai avem de parcurs până la finalizare, dar eu cred în ajutorul lui Dumnezeu și în existența oamenilor generoși!”.

Amintim că, în prezența și cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, Fundația Speranță pentru Voi Timișoara și Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) au inaugurat oficial șantierul Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc, județul Timiș, în 31 ianuarie 2020, pe terenul situat în comuna Giroc – vis-a-vis cu Abația Catolică, în prezența autorităților locale, județene, în frunte cu regretatul primar din Giroc, Ionel Toma. Proiectul cuprinde un pavilion de dormit și un pavilion unde vor fi sala de mese, sala de recreere și chiar o sală de îngrijiri medicale și gimnastică pentru că este clar că bătrânii au și probleme de sănătate și vor avea nevoie de mișcare. Lucrările de construcției a căminului destinat vârstnicilor au fost sfințite de ÎPSS Ioan.

Cum poți ajuta?

DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR

Transfer bancar, prin intermediul conturilor fundației noastre deschise la FIRSTBANK Sucursala Mărășești Timișoara Cont RO07PIRB371729417001000

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația “Speranță pentru Voi”. Anual, fiecare angajat poate dărui 3,5% din impozit către o cauză socială. Acesta este un mecanism simplu și la îndemâna oricui dorește să ajute prin câțiva pași simpli.
DESCARCĂ FORMULARUL AICI

DIRECȚIONAȚI 20% DIN IMPOZIT

Susțineți financiar, prin redirecționarea gratuită a până la 20% din impozitul pe venit/profit al companiei dumneavoastră, de la stat către Fundație “Speranță pentru Voi” în baza unui contract de sponsorizare.

DESCARCĂ CONTRACT DE SPONSORIZARE

DONAȚII DE BUNURI LA SEDIU

Donații directe la sediul asociației de la adresa Timișoara str. Jiul nr.2 Județul Timiș bunuri materiale, mobilier pentru dotare sau orice materiale care ne ajută în proiectul nostru.
Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail asociatia@sperantapentruvoi.ro.

Comentarii

comentarii