Acasă Actualitate Balul Speranței 2023! Sutele de invitați au petrecut o seară plină de...

Balul Speranței 2023! Sutele de invitați au petrecut o seară plină de eleganță și rafinament și au celebrat viața și solidaritatea

DISTRIBUIȚI

Ediția din acest an, a XXIV-a, a Balului Speranței a fost organizată de către Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR), vineri, 22 septembrie.

Astfel, în elegantul Crystal Lake Ballroom, sutele de invitați au petrecut o seară plină de eleganță și rafinament și au celebrat viața și solidaritatea, susținând proiecte valoroase pentru comunitate.

Unul dintre acestea este finalizarea Centrului pentru persoane vârstnice din Giroc, unde fiecare bătrân va fi  înconjurat de grijă și afecțiune.

Participanții la bal și-au adus contribuția și la succesul elevilor, încurajându-i să-și urmeze visurile și să-și atingă potențialul maxim. Educația reprezintă cheia unui viitor mai bun, iar doamnele de la AFAR sunt hotărâte să investească în tinerele minți pline de curiozitate și entuziasm.

Într-adevăr evenimentul a fost memorabil, cu o atmosferă prietenoasă, iar seara, specială în care puterea comunității a strălucit în toată splendoarea sa.

Europarlamentara Maria Grapini inițiatoarea Balului a explicat: “Generozitatea este limbajul inimii. Sunt 24 de ani de când organizez cu colegele mele din AFAR acțiunea caritabilă numită Balul Speranței!

De 24 de ani susținem proiecte sociale. Și în acest an am avut oameni generoși care au licitat lucrările deosebite donate de artiști și colegele din Asociație! Din inima, pentru oameni!”.

Și în acest an s-au alăturat Balului artiști plastici din Timișoara: Acatrinei, Mateas, Schiwago, Galeria  de artă a doamnei Steluța Gutiu, Maria Bana, Ștefan Popa Popas, Mirela Popescu, Simona Molnar, Mihaela Florescu, Lalla Tonică, Maria Apostol, Aurelia Mateiu, Gabriel Potra, Maria Hadiji, Carmen Ham, Cecilia Ana Bell, Magdalena Daminescu, Lidia Varsandan.

Un gest caritabil deosebit a fost făcut și de campionul de box Flavius Biea! Flavius a donat pentru licitația caritabilă o pereche de mănuși de box, mănuși care i-au adus titlul de campion!

“Am donat o pereche  de  mănuși care m-au ajutat să devin campion, pentru acțiunea caritabilă pe care a organizat-o AFAR și Fundația Speranța pentru Voi, în dată de 22 septembrie. Fondurile strânse vor ajută la finalizarea construcției destinată persoanelor fără familie!  Felicitări doamnei Maria Grapini europarlamentar și tuturor celor implicați în acest eveniment caritabil”.

Balul Speranței 2023 a fost organizat în scop caritabil, iar unul dintre obiective este construirea unui centru pentru persoane vârstnice in Giroc.

Astfel, iarăși  Grapini a fost gazda oamenilor cu suflet bun, a acelora care au făcut donații, au licitat obiecte de artă și au oferit bani în sprijinul oamenilor mai puțin norocoși în viață.

Comentarii

comentarii