Acasă Administraţie Balustrada de pe Podul Muncii stă să cadă, dar a fost cosmetizată...

Balustrada de pe Podul Muncii stă să cadă, dar a fost cosmetizată înainte de alegeri

2047
DISTRIBUIȚI

În seara de sâmbătă, 27 iunie, spre duminică, 28 iunie, timișoreanului Lucian Mugur Șerdean a observat cum câțiva muncitori vopseau, în jurul orei 00.30, balustrada de Podul Muncii, cel care unește strada Gheorghe Pop de Băsești de bulevardul Iuliu Maniu. Balustrada, a observat Șerdean, era vopsită doar pe interior, în timp ce barele erau toate ruginite, iar unele stăteau chiar să și cadă din cauza ruginii.

Într-un videoclip postat de acesta pe pagina sa de Facebook, timișoreanul i-a întrebat pe cei câțiva muncitori de la ce firmă sunt, dar aceștia refuzând să-i răspundă, a sunat la 112, după ce a văzut că nici muncitorii, și nici mașina acestora, parcată pe trotuar în mijlocul podului, nu aveau inscripții. În plus, de-a lungul podului, era și lăsată o dâră de vopsea neagră.

28.06.2020 orele 12.10-12.40 vopsire in forta a balustradei podului de pe str.Pop de Basesti, doar pe partea interioară de către angajați STPT. Balustrada e coapta in multe portiuni, trotuarele sunt praf dar merge o cosmetizare rapida inainte de alegeri.

Publicată de Lucian Mugur Serdean pe Sâmbătă, 27 iunie 2020

La fața locului s-a deplasat un polițist care i-a explicat lui Șerdean că ar fi trebuit să facă sesizare la primărie, nu să sune la poliție, din moment ce municipalitatea recepționează lucrarea. Polițistul a mai spus că el credea că era vorba despre „niște copii care desenează cu spray-uri” când a primit sesizarea.

În timp ce Șerdean discuta cu polițistul, la locul incidentului a oprit și o altă mașină. Din câte se pare, aceasta a apărut după ce muncitorii au făcut un apel, iar, cu această ocazie, s-a stabilit că STPT a comandat intervenția la balustradă. Un alt timișorean, Adi Stroe a postat, duminică dimineață, și o fotografie cu „noul” aspect al balustradei, de pe partea unde nu a fost vopsită.

Sursă foto: Adi Stroe

Comentarii

comentarii