Acasă Actualitate Banat Brunch 2020 în Timiș, Arad și Caraș Severin. Veniți!

Banat Brunch 2020 în Timiș, Arad și Caraș Severin. Veniți!

844
DISTRIBUIȚI

Mai multe manifestări de cultură gastronomică intitulate Banat Brunch 2020 vor avea loc, în mai multe sate pitorești din Timiș, Arad și Caraș Severin, începând cu 4 iulie, respectând regulile de siguranță și distanțare socială, pentru a se evita infecțiile cu SARS-COV2.

”În condiții de siguranță, afară în aer liber, vă așteptăm să redescoperim Banatul rural cu bucătăria specifică în locuri de mare atracție turistică”, este mesajul organizatorilor.

În județul Timiș, primul eveniment va avea loc la Timișoara, în data de 4 iulie, Urban Brunch, la Hostel Passpartout. Celelalte locuri din județ sunt: Coșteiu de Sus, în 11 iulie, în gospodărie la tanti Emilia; la Pietroasa, în 1 august – pe deal, la familia Martinescu; la Berini, în 15 august – în Lunca Pogănișului; la Deta, în 12 septembrie – La Casa Ferch și la Groși, în 3 octombrie – La Căsuțe. În județul Arad: la Petriș, (Roșia Nouă), în 29 august – La Tabără, iar în Caraș Severin, în 19 și 26 septembrie, la  Armeniș, iar în 2 și 9 octombrie 2020, la Cornereva.

Toate activitățile se vor desfășura în exterior. Va fi permisă înscrierea a maxim 50 de persoane (până la apariția a noi norme). Bufetul va fi servit pe mese separate pentru a nu favoriza formarea cozii. Mesele sau păturile vor fi puse la distanță corespunzătoare și dinainte aranjate. Cei care pregătesc brunch-ul vor purta mănuși și vor lucra afară, nu în interior, în bucătării de vară.

Mâncarea caldă va fi servită la castron pentru grupuri de 4-6 persoane, familii sau persoane care se cunosc deja. Unde este posibil, evenimentul va avea forma unei drumeții cu picnic. Participanții vor avea posibilitatea să se spele și să dezinfecteze pe mâini.

Comentarii

comentarii