Acasă Economic Banat Car a lansat noul BMW X5

Banat Car a lansat noul BMW X5

592
DISTRIBUIȚI

Începând cu data de 5 iunie, noul BMW X5 este disponibil spre vânzare în toate ţările europene, această dată fiind totodată ziua lansării noului model la toate reprezentanţele Automobile Bavaria Group din ţară, printre care şi cea din Timişoara.
Mai dinamic, mai eficient şi mai luxos ca niciodată, noul BMW X5 continuă să îşi consolideze poziţia de lider în segmentul competitiv al automobilelor premium cu tracţiune integrală. O gamă de motoare ce a fost complet revizuită, o transmisie automată cu opt trepte în dotarea standard şi un sistem inovator de asistare a conducătorului asigură şi mai multă plăcere de a conduce. Modificările specifice de design accentuează în cel mai autentic mod caracterul sportiv sporit. Noile culori de exterior şi elemente de decor interior, precum şi jantele din aliaj uşor subliniază stilul exclusivist al automobilului. Eficienţa îmbunătăţită oferă un avantaj suplimentar important faţă de competiţie. Cu toate că performanţele au crescut, consumul de combustibil şi nivelul emisiilor a scăzut cu până la 10 procente faţă de generaţia anterioară de propulsoare.
Odată cu lansarea primei generaţii a modelului BMW X5 a fost inaugurat segmentul Sports Activity Vehicle. Noul BMW X5 îşi întăreşte statutul de lider printr-o tehnologie inovatoare a transmisiei, prin particularităţi de echipare de primă clasă, un design expresiv şi calitate premium. BMW X5 xDrive50i cu motor V8 echipat cu BMW TwinPower Turbo şi High Precision Injection reprezintă, datorită puterii de 300 kW/407 CP, vârful de gamă al modelului. Noul BMW X5 xDrive35i este propulsat de un motor cu şase cilindri dispuşi în linie, cu BMW TwinPower Turbo, High Precision Injection şi Valvetronic, ce dezvoltă 225 kW/306 CP.
O nouă generaţie de propulsoare ajută ca cele două variante diesel din echipare a BMW X5 să atingă raportul optim între performanţe şi consumul de combustibil. BMW X5 xDrive40d, cu motor cu şase cilindri dispuşi în linie şi bloc motor integral din aluminiu, este echipat cu TwinPower Turbo şi injecţie directă common rail de a treia generaţie pentru a dezvolta o putere maximă de 225 kW/306 CP. Cu toate că se înregistrează un plus de putere de 15 kW faţă de predecesorul său, consumul mediu în ciclul de testare EU a fost redus la 7,5 litri/100 km. Noul BMW X5 xDrive30d are un nivel şi mai scăzut al consumului. Acest propulsor diesel cu şase cilindri, cu o putere crescută cu 7 kW la 180 kW/245 CP, se remarcă cu un consum de 7,4 litri/100 km în ciclul de testare EU. Toate motoarele respectă normele EU5 cu privire la emisii şi beneficiază de taxă de înmatriculare zero pentru piaţa din România.
Progresul constant în reducerea consumului de combustibil şi a nivelului emisiilor este rezultatul strategiei de dezvoltare BMW EfficientDynamics, care a fost implementată constant la toate modelele BMW X.
Mai mult, puterea inovatoare a celui mai de succes producător auto premium din lume este evidentă şi în multitudinea de sisteme de asistare a conducerii, care sunt disponibile la noul BMW X5 ca parte a programului BMW ConnectedDrive. Acestea sunt o serie de opţiuni unice în cadrul acestui segment competitiv. BMW X5 este singurul automobil din acest segment care poate fi echipat cu Head-Up Display şi sistem Surround View (vedere panoramic pentru asistarea la parcare). În plus, acest model Sports Activity Vehicle oferă acum o varietate de opţiuni precum Active Cruise Control (tempomat activ) cu funcţie Stop & Go, Lane Departure Warning (avertizare la părăsirea benzii de deplasare), Speed Limit Info (info pentru limita de viteză) şi Side View (vedere laterală).
BMW X5 oferă performanţe superioare dinamice pe şosea. Datorită tehnologiei inteligente de tracţiune integrală, BMW xDrive oferă şi calităţi excelente în regim off-road. Acest sistem de tracţiune integrală permanentă, care este disponibil standard, asigură un reglaj variabil al cuplului transmis între puntea faţă şi cea spate. Sistemul electronic de control şi DSC Dynamic Stability Control (Control Dinamic al Stabilităţii) integrat facilitează un răspuns rapid, neegalat, la diferite situaţii de condus. Orice tendinţă a automobilului de a supravira sau subvira este imediat depistată, astfel încât să poată fi făcute ajustările potrivite pentru a asigura stabilitate înainte ca persoana de la volan să observe nevoia de a interveni. În acest sens, xDrive este capabil să optimizeze în avans atât dinamica, cât şi tracţiunea pe suprafeţele alunecoase. Noul BMW X5 oferă o versiune modificată a acestei tehnologii de tracţiune integrală. Cu o configuraţie de bază revizuită şi interpretată pentru un comportament neutru, xDrive contribuie efectiv spre o creştere a dinamicii condusului, un element unic în segmentul premium.
Interiorul noului BMW X5 este echipat, standard, cu cinci scaune confortabile, dar există şi opţiunea unui al treilea rând de locuri pentru a face loc pentru alţi doi pasageri. Capacitatea compartimentului de bagaje poate fi adaptată în mod flexibil pentru a se potrivi diferitelor cerinţe. Prin rabatarea completă a banchetei spate, spaţiul de depozitare poate fi crescut de la 620 litri la un maximum de 1.750 litri. Chiar şi cu şapte locuri în echipare, spaţiul de stocare disponibil măsoară 200 litri.

Casa Regală a României a beneficiat de şapte BMW X5 modelul nou

În perioada 26 – 28 mai au avut loc o serie de evenimente jubiliare organizate de Casa Regală a României, consacrate împlinirii vârstei de 50 de ani a Alteţei Sale Principele Radu. În calitate de Furnizor Oficial al Casei Regale, titlu obţinut în anul 2009, Automobile Bavaria Group este alături de membrii Casei Regale în astfel de momente speciale, asigurând transportul invitaţiilor cu cele mai noi modele de automobile BMW. În acest an Automobile Bavaria Group a sprijinit Casa Regala cu un număr de zece automobile, şapte dintre acestea fiind noul model BMW X5.

Comentarii

comentarii