Acasă Actualitate Bănățenii sunt invitați la delicioasa sărbătoare Zilele dovleacului 2021 de la Kikinda,...

Bănățenii sunt invitați la delicioasa sărbătoare Zilele dovleacului 2021 de la Kikinda, Serbia

434
DISTRIBUIȚI

Consulatul Serbiei la Timișoara și Primăria Kinkinda, cu sprijinul Universității de Vest și al Consiliului Județean Timiș,  au lansat, marți 7 septembrie, din Piața Victoriei și restaurantul Lloyd, invitația către bănățeni să participe la tradiționala și delicioasa sărbătoare Zilele dovleacului 2021, de la Kikinda Serbia.

Tradiție, cultură, hrană din Banat, obiceiuri, muzică tradițională și populară – toate acestea vor fi la dispoziția bănățenilor – a anunțat primarul din Kikinda, marți la Timișoara.

Iată că, după un an de pauză, cauzată de pandemia coronavirusului, vecinii din Banatul sârbesc ne invită din nou la tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda 2021.

Ediția de anul acesta promite, pe lângă târgul de bunătăți, artizanat și produse tradiționale care se va întinde pe toată lungimea centrului istoric al Kikindei, un program artistic de zile mari.

Zilele dovleacului de la Kikinda se vor desfășura în perioada 09 – 12 septembrie.

Pe scena festivalului vor urca nume mari ale muzicii din Serbia: Jadranka Jovanović și Corul Orașului „Attendite”, Kerber, Riblja Čorba, Svetlana Ceca Raznatović, Zvonko Bogdan și alții.

Cele mai interesante concerte:

Vineri, 10 septembrie: trupe rock „Riblja čorba” și „Kerber”

Sâmbătă, 11 septembrie: Svetlana Ceca Ražnatović

Duminică, 12 septembrie: muzică de tamburași cu Zvonko Bogdan.

Comentarii

comentarii