Acasă Actualitate Banc despre Lenin, spus americanilor de un deputat PNL de Timiș

Banc despre Lenin, spus americanilor de un deputat PNL de Timiș

DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean le-a spus americanilor un banc cu Lenin, într-un discurs ținut la un eveniment organizat de Ambasada României la Washington DC pe 12 iulie, pentru a marca 25 de ani de parteneriat strategic SUA – România. 

Din partea română, cei care au adresat câteva cuvinte în cadrul evenimentului organizat la Capitoliu au fost Ben-Oni Ardelean (PNL), vicepreședintele Comisiei de politică externă a Camerei Deputaților, și Ana Cătăuță (PSD), vicepreședinte al Grupului PRO-America în Camera Deputaţilor, potrivit PressHUB.

Deputatul liberal a ținut un discurs de trei minute, dar jumătate din timp l-a rezervat pentru un banc cu Lenin.

„Când Lenin a murit, a fost pus într-un sicriu, într-un sicriu de sticlă. Și stăteau oamenii la coadă să îl vadă. Și era un credincios acolo, care stătea la coadă. Cum a ajuns lângă sicriu, s-a adresat soldatului rus: “Tovarășe, pot să îi zic tovarășului Lenin ceva?”,”Nu, căci este mort”. S-a pus din nou la coadă, a ajuns din nou și s-a adresat din nou soldatului: “Pot să îi zic ceva tovarășului Lenin?”, “Nu, este mort”. Așa că s-a așezat din nou la coadă. A venit la soldat și a spus: “Tovarășe, pot să îi zic tovarășului Lenin ceva?”, “Nu, este mort, este mort, este mort!” Și credinciosul a spus: “Știu, dar îmi place cum o spui””, a fost bancul spus de Ben Oni Ardelean celor prezenți la Capitoliul, scrie stirileprotv.ro.

Comentarii

comentarii