Acasă Economic BCR le prezintă clienţilor „Echilibrul banilor”

BCR le prezintă clienţilor „Echilibrul banilor”

554
DISTRIBUIȚI

Banca Comercială Româna (BCR) a lansat la nivel naţional o serie de evenimente derulate sub denumirea „Echilibrul banilor” în care le vor fi prezentate clienţilor companii soluţii financiare pentru menţinerea echilibrului afacerilor. Pentru seria de evenimente la nivel naţional, BCR a ales trei teme de interes major pentru sectorul companiilor private: iniţierea şi dezvoltarea unor proiecte europene de succes, acoperirea riscului valutar şi a riscului de rată de dobândă şi soluţii de cash management şi trade finance.
Astfel, reprezentanţii EU Office BCR vor aborda oportunitatea fondurilor europene ca soluţie pentru dezvoltarea sau extinderea business-ului, programele europene deschise participării României sau condiţiile şi paşii pentru accesarea unei finanţări europene. Oficialii BCR vor oferi informaţii detaliate privind instituţiile europene, oportunităţile financiare oferite în cadrul fondurilor structurale, scheme de finanţare disponibile şi mecanisme de implementare a acestora, în vederea alegerii soluţiei optime de finanţare pentru fiecare firmă în parte.
Specialiştii BCR vor prezenta, de asemenea, companiilor participante la eveniment, soluţii de acoperire a riscului valutar prin produse specifice, instrumentele financiare derivate. În plus, participanţii vor putea afla despre strategii şi soluţii de acoperire a riscului de rată la dobândă. Totodată, vor fi prezentate soluţii de cash management şi trade finance. Reprezentanţii BCR vor prezenta cele mai bune soluţii de colectare a numerarului, soluţii pentru efectuarea plăţilor în valută, soluţii de trade finance, dar vor oferi informaţii şi despre noua platformă BCR de Internet Banking.
BCR va organiza seminarii „Echilibrul banilor” în Craiova, Timişoara, Constanta, Braşov, Cluj Napoca, Piteşti, Bucureşti şi Iaşi.
 

Comentarii

comentarii